Hogyan történik a bejelentkezés?

A Fourelle Studioban egyéni gyakorláson vehetsz részt, így az óra maximálisan az igényeidre szabott! Te döntöd el, hogy a számodra legszimpatikusabb oktató milyen típusú órát tartson neked! Az órarend segítségedre lehet abban, hogy lásd, a kiválasztott oktató mikor elérhető.

A "Bejelentkezés" gombra kattintva az óratípusokat találod, egy adott óratípusnál a részletekre, majd a "Bejelentkezem" gombra kattintva pedig az oktatónkénti szabad időpontokat.

A pilates 50 perc, míg egy jógaóra 75 perc hosszú.

Bejelentkezem
1 / 5

Óratípusok

Pilates / Schell Martin

A pilates órákat edzettségi szinttől, kortól és nemtől függetlenül bárkinek ajánljuk akár rehabilitációs, akár prevenció célzattal, hiszen ez egy fantasztikus mozgásforma mindenki számára. Segít abban, hogy megtartsuk a test és szellem ideális egyensúlyát egészen időskorig, ahogy a lapos has, a tónusos izomzat és a helyes testtartás is elérhető vele - utóbbi pedig a hátfájás megszüntetésének az alapja. Rendszeres gyakorlással az edzések során bekövetkező sérülések kockázata is jelentősen csökken. Előnye, hogy speciális gépekkel tudunk dolgozni, amik precízen az adott edzettségi szinthez állíthatók. Jelentkezz be itt!

Kezdő gerincjóga / Fruzsi, Dalma, Kinga, Adri

A kezdő gerincjóga tökéletes mindenki számára, aki könnyedebb intenzitású gyakorlatsor keretein belül szeretné felfrissíteni a fizikumát és a mentális egészségét. Az óra a gerincoszlopra, a helyes testtartásra és a testtudat fejlesztésére fókuszál, míg a test egyéb pontjai is nyújtásban és erősítésben részesülnek. Az eredmény egy tisztább tudat, finom fizikai fejlődés és egy általános jobb közérzet. Jelentkezz be itt!

Haladó gerincjóga / Fruzsi, Dalma, Kinga

A haladó gerincjóga tökéletes mindenki számára, aki magasabb intenzitású gyakorlatsor keretein belül szeretné felfrissíteni a fizikumát és a mentális egészségét. Az óra a gerincoszlopra, a helyes testtartásra és a testtudat fejlesztésére fókuszál, míg a test egyéb pontjai is nyújtásban és hangsúlyos erősítésben részesülnek. Az eredmény egy tisztább tudat, fizikai fejlődés és egy általános jobb közérzet. Jelentkezz be itt!

Stresszoldó jóga / Fruzsi, Adri, Dalma, Kinga

A stresszoldó jóga olyan ászanákból épül fel, amelyek pontról pontra ellazítják a testet, ezek a fizikális folyamatok pedig automatikusan azt az üzenetet közvetítik az agynak, hogy “minden rendben”. Emellett kifejezetten a lelki feszültség oldására fókuszáló és légzőgyakorlatok is helyet kapnak az órán. Ajánlott mindenkinek, aki gyakran túlhajszoltnak és nyugtalannak érzi magát vagy csak szeretne egy relaxáló, vezetett énidőn részt venni. Jelentkezz be itt!

Flow jóga / Fruzsi, Adri, Dalma, Anita

A flow maga az áramlás, a lélegzet és a mozdulat áramlása, mely engedi az elmét megnyugodni. A flow jóga egy könnyed, teljes testet átmozgató óra, ami alatt dinamikus és lágy elemeket fűzünk fel, miközben különös figyelmet fordítunk a helyes légzésre. Az óra végén a nyújtásé és a kellemes relaxációé a főszerep. Jelentkezz be itt!

Mobility jóga / Dalma

A mobility gyakorlások célja az izmok fejlesztése, erősítése. A mobilitás azt jelenti, hogy egy ízület teljes mozgásterjedelemben, akadálymentesen tud mozogni. A gyakorlások beépülnek a hétköznapokba, javul a tartás, és csökken a sérülésveszély. Jelentkezz be itt!

Dinamikus jóga / Fruzsi, Kinga, Anita

A dinamikus jógaórák célja az egész test átmozgatása, formálása, feszessé és tónusossá alakítása. Célja a mentális és fizikai erősödés. Az ászanákat rövidebb ideig tartjuk ki, az elemeket összekötjük, a mozgás és légzést összehangoljuk. Amennyiben nehezen kapcsolsz ki, ez az óra tökéletes lehet, hiszen nem lesz időd másra, csak a jelen megélésére. Jelentkezz be itt!

Hatha jóga / Fruzsi, Adri, Dalma, Anita

Az egyik legismertebb jógairányzat. Lépésről lépésre mélyülünk el az ászanák helyes kivitelezésében. A hangsúly a hosszabb, kitartott pózokon és csavarásokon van, figyelve közben a helyes légzésre és testtartásokra. Kezdő és haladó gyakorlók is megtalálják benne a kihívást. Jelentkezz be itt!

Kismama jóga / Fruzsi, Adri

Egy óra, ahol az anyuka kizárólag saját magára és a benne fejlődő kis csodára koncentrálhat, miközben fokozatosan, testileg-lelkileg a szülésre hangolódik. Jelentkezz be itt!

Rhythm & Muse jóga / Anita

A Rhythm & Muse egy olyan mozgásforma, ami a leghasznosabb gyakorlatokat elegyíti a barre, a deepwork, a core és a hiit edzéstípusok halmazából, majd ülteti a flow yoga áramlásának hullámzó ívére. Egy mozgásforma, mely a feszes és egészséges test felé vezető csodálatos utat mutatja sok nyújtással. A feladatokat mindig gondosan válogatott és szerkesztett zenére végezzük, ugyanis a ritmus a kulcs, ami közelebb vezethet a saját hangodhoz, a saját tökéletességedhez, a belső múzsádhoz. Jelentkezz be itt!

Muse fertility jóga / Anita

Édesanya, a megszületni vágyó anya: lélekben, elméletben már rég készen van, hisz női valónkkal együtt kaptuk a szeretet ezen legmagasabb formáját. A speciális mozdulatsorokkal pedig azért teszünk, hogy az anyagban is megjelenjen az anya. A pocakodban, a babád által - egész pontosan. Csodálatos pici életeknek nyitunk utat a termékenységi pózokkal és a léleksimogató meditációval, kellemes, saját zenével. Jelentkezz be itt!

Relaxáció hangtál kezeléssel / Dalma

Célja a test és az elme elcsendesítése, különböző légzőgyakorlatokkal és relaxációs technikákkal. A hangtál alkalmazása segít visszaállítani a harmóniát, a rendet és az egyensúlyt az emberi szervezetben azáltal, hogy egyszerre hat a tudatra, az érzésekre és a fizikai testre is. A rezgés egészen a sejtekig hatol, ezzel oldva a kialakult energia blokkokat. Jelentkezz be itt!

Személyi edzés / Tóth Imre

A funkcionális személyi edzést bárkinek ajánljuk, aki valamilyen konkrét célt tűzött ki az egészségével kapcsolatban, legyen az szinten tartás, erősítés vagy esetleg fogyás. Egy ilyen gyakorlás során személyre szabott, célirányos és minél sokoldalúbb terhelés történik, amibe erőgyakorlatok és állóképességet fejlesztő feladatok is beletartoznak. A vendég számára érezhető, egy bizonyos idő után pedig saját maga és mások számára is látható, műszerekkel mérhető pozitív változás várható. Bármilyen edzettségi szinttel várjuk a gyakorlókat. Jelentkezz be itt!

A Fourelle Co. Pilates Studio gondos tervezés után született: a csapteleptől a mosdón át egészen a gépekig, a helyiség minden egyes pontjához neves tervezők köthetők, hogy a feltöltődésed még a legapróbb részlet is elősegíthesse. Az egész stúdió minimalista, modern dizájnt képvisel, ami finom neutrális és földszínekbe borított. Ez egy olyan harmonikus egységet alkot, ami megteremti azt a privát, luxus környezetet, ami megengedi, hogy a látogatásod idejére kiszakadj a hétköznapokból és egy minőségi, vezetett énidőn vehess részt - mindezt a belváros szívében.

Megnézem a stúdiót!
 • Mit viselj jóga/pilates gyakorláshoz?

  Ha kipróbálnád a pilatest vagy a jógát, akkor majd biztosan felmerül benned a kérdés, hogy mit viselj a gyakorláshoz. A válasz végtelenül egyszerű: bármit, amiben jól érzed magad és...

  Elolvasom 
 • 5 jógapóz a menstruáció idejére

  A menstruáció idején, pontosabban az első 2-3 napján nem ajánlott magas intenzitású testmozgást végezni, de egy könnyed, óvatos jógaóra még a görcsöket is enyhítheti. Ezúttal...

  Elolvasom 
 • Mit egyél pilates előtt?

  Bármely mozgásforma is kerüljön szóba, az örök kérdés, hogy mit együnk előtte. Általános igazság, hogy másfél-két órával sport előtt már nem tanácsos enni, maximum..

  Elolvasom