FODRÁSZAT ÉS SZÉPSÉGSZALON

Fedezd fel a Fourelle Haj- és Szépségszalon varázslatos világát az 5. kerület szívében! Nálunk minden vendégünk kényeztetésre talál, legyen szó hajhosszabbításról, kéz- és lábápolásról, vagy hajfestésről és vágásról.

Az Alkotmány u. 21. szám alatt a kapun belépve egy folyosó fogad, annak végén pedig az épület egyedi tervezésű liftje, ami levisz a -1 szintre, ahol jobb kéz felől nyílik a szépségszalon.

Engedd, hogy profi csapatunk elkényeztessen és gondoskodjon rólad a legfrissebb trendek és a legmodernebb technikák segítségével. Hagyd magad átadni a szépség és a relaxáció élményének, miközben szalonunk csendes és barátságos környezetében pihensz.

Ebben a szépségszalonban nem csupán a kifinomult szolgáltatásokra helyezünk hangsúlyt, hanem arra is, hogy minden vendégünknek egyedülálló és kényeztető élményben legyen része. Azt hisszük, hogy a szépségápolás nem csupán a külső megjelenésről szól, hanem a belső harmóniáról és önbizalomról is. Ezért szakembereink minden egyes vendéget egyénileg kezelnek, figyelembe véve az egyedi igényeket és kívánságokat.

Jelentkezz be egy általad választott szakemberhez!

Bejelentkezem

Bereczki Renáta

Már kislányként lenyűgözött a fodrászat világa, így egyértelmű volt számomra a 'Mi leszel, ha nagy leszel?' kérdés válasza.
Utam a fodrász szakma felé 2005-ben kezdődött, sok versenyzéssel és szakmai továbbképzéssel.
2013-ban értem el a mester diplomát.
A divat iránti szenvedély és az esztétikai érzék személyre szabottan élteti bennem a fodrászat szeretetét.

Olvass tovább...