A STÚDIÓ

A Fourelle Co.Pilates Studio gondos tervezés után született: a csapteleptől a mosdón át egészen a gépekig, a helyiség minden egyes pontjához neves tervezők köthetők, hogy a feltöltődésed még a legapróbb részlet is elősegíthesse. Az egész stúdió minimalista, modern dizájnt képvisel, ami finom neutrális és földszínekbe borított: ez egy olyan harmonikus egységet alkot, ami
megteremti azt a privát, luxus környezetet, ami megengedi, hogy a látogatásod idejére kiszakadj a hétköznapokból és egy minőségi, vezetett énidőn vehess részt - mindezt a belváros szívében.

Az Alkotmány u. 21. szám alatt a kapun belépve egy folyosó fogad, annak végén pedig az épület egyedi tervezésű liftje, ami levisz a -1 szintre, ahol bal kéz felől nyílik a stúdió. Belépve képtelenség nem észrevenni az üvegfal mögött nyújtózkodó olajfát, ami Olaszországból érkezett. A hosszú, krémszínű kanapé is azonnal követeli a figyelmet: a francia tervező, Pierre Paulin organikus vonalvezetésű darabja újra kiadásra került az olasz, LaCividina márka által. Nem csak stílusos, de egyaránt kényelmes.

A stúdióban két terem kap otthont: egy a jógának és a személyi edzésnek, egy pedig a pilatesnek szentelve. Az edzéseket a professzionális TechnoGym gépek segítik, amelyeken minden innovatív mérőeszköz és funkció megtalálható. Ezek színvonalas küllemét és kifogástalan technikáját a neves tervezőnek, Antonio Citterionak köszönhetjük. A pilates gyakorláshoz pedig a legnívósabb gépek járnak: a több, mint 30 éves tapasztalattal rendelkező Merrithew Pilates Reformer olyan multifunkcionális eszközöket kínál, amik garantálják a biztonságos és minden igényt kielégítő gyakorlást.

Az órák előtti és utáni idő is az élmény része, ezért az öltözőkre is kiemelt figyelm került, hogy még kellemesebb legyen a megérkezés és a gyakorlás utáni idő. Az öltözők ékköve az Antonio Lupi által megálmodott, Plissé fantázianevű kifinomult mosdókagyló, ami egy komplett dizájn elemként is funkcionál - kétség sem férhet hozzá, hogy egyből vonzza és rögzíti a tekintetet. A zuhanyzókban játékos és egyben elegáns, Hi-Fi ihletésű
csaptelek találhatók az olasz Gessi márkától.

Jelentkezz be egy általad választott órára a neked legszimpatikusabb oktatóhoz, és éld át személyesen is a Fourelle Co. Pilates Studio wellness hangulatát!

Bejelentkezem