Bereczki Renáta

Mesterfodrász

Már kislányként lenyűgözött a fodrászat világa, így egyértelmű volt számomra a 'Mi leszel, ha nagy leszel?' kérdés válasza.
Utam a fodrász szakma felé 2005-ben kezdődött, sok versenyzéssel és szakmai továbbképzéssel.
2013-ban értem el a mester diplomát.
A divat iránti szenvedély és az esztétikai érzék személyre szabottan élteti bennem a fodrászat szeretetét.
Az életemben 2023 októberében új fejezet kezdődött, amikor megnyitottuk a Fourelle Beauty szalont. Itt egy olyan csapatban dolgozhatok, akikkel több éves szakmai múltat és barátságot osztunk.

Fekete Gabriella

Kéz- és Lábápoló

Bécsben, 2015-ben helyezkedtem el kéz- és lábápolóként. Két évvel később, 2017-ben alapítottam meg saját stúdiómat a város belvárosában. Mindig igyekszem lépést tartani a legújabb technológiákkal és trendekkel, ezért rendszeresen látogatok szakmai továbbképzéseket. Fontosnak tartom, hogy a személyiségemmel is hozzájáruljak ahhoz, hogy a velem eltöltött idő minden pillanata feltöltő és különleges legyen a vendégeim számára.

Ecsedi Szilvia

Fodrász és hajhosszabbító

Hajas László mesterfodrásznál szereztem végzettségemet, és azóta több mint 10 éve a hajhosszabbítás lett a fő profilom a szakmában.

Munkám során a precizitásra és a vendégek elégedettségére törekszem, hogy mindenki a lehető legtermészetesebb hatású hajhosszabbítással távozzon tőlünk. Ehhez elengedhetetlen a megfelelő póthaj kiválasztása, a hajszínek harmonizálása, valamint a precíz felrakás és pontos összevágás.

Az elmúlt évek során rengeteg tapasztalatot gyűjtöttem, és nagyon sok nőnek segítettem álmai hajkoronájának megvalósításában. A vendégeim boldogsága és elégedettsége mindig örömmel tölt el engem is.

Kolada Anna

Női-férfi-gyerek fodrász

Több mint 10 éve tevékenykedem a szakmában, és büszkén mondhatom, hogy a munkám nem csupán hivatás, hanem szenvedély is számomra.

Nap mint nap hálás vagyok, hogy munkámat örömmel végezhetem, és a nap végén elégedetten tekintek vissza, tudván, hogy a legjobbat nyújtottam a vendégeimnek: figyelmet, szaktudást és empatiát.

Szeretem a klasszikus stílusokat, mind a hajvágás, mind a színezés terén, ugyanakkor szeretek kísérletezni a színekkel, hogy egyedivé tegyem a végeredményt. A vendégeim testi és lelki feltöltődése számomra kiemelten fontos, és arra törekszem, hogy mindenki elégedetten és felfrissülten távozzon tőlem a mindennapokba.

Böröczi Livia

Fodrász

2005-ben szereztem fodrász diplomát, majd 12 éven át dolgoztam London szívében, a vibráló Covent Gardenben. Ez idő alatt lehetőségem volt tanulni a szakma legelismertebb ikonjaitól és követni a legújabb trendeket és technikákat mind a férfi, mind a női fodrászat terén (Toni and Guy, Rush).

Számomra kiemelten fontos, hogy minden vendégem jól érezze magát a szalonban. Célom, hogy bizalommal és magabiztosan távozzanak tőlem, és megelégedettséggel nézzenek vissza a tükörből. A szakmai tapasztalatom és elkötelezettségem arra ösztönöz, hogy mindig a legjobb szolgáltatást nyújtsam, és megfeleljek a vendégek egyedi igényeinek.