OKTATÓK

Fontos számunkra, hogy a vendégeink érezzék a holisztikus, támogató környezetet. Egy-egy óra után ne csak a testi fejlődést, hanem a lelki megnyugvást is megtalálják egy vezetett énidőn keresztül, ami teljes mértékben a gyakorló igényeire szabott. Oktatóinkat is az előbbiek szellemében választottuk ki: a magas szakmai hozzáértés mellett ugyanolyan fontos szempont volt számunkra, hogy az oktatóink könnyedén befogadó, közvetlen és nyugodt környezetet teremtsenek a gyakorló számára.

Schell Martin

pilates oktató

A Pécsi Művészeti Gimnázium és Szakközépiskolában végeztem klasszikus balett es modern tánc tagozaton. Itt találkoztam először a Pilates módszerrel. Pillanatok alatt beszippantott ez a csodás rendszer, amely tökéletes kiegészítője a táncnak. Tudásom elmélyítésére beiratkoztam oktatóképzésre a Pilates Balance Studioba, ahol a legnevesebb es legszínvonalasabb oktatóktól tanulhattam. Célom egy olyan út megtalálása, ahol a Pilates és a tánc találkozik bennem. Örömmel tölt el, ha a tudásom, tapasztalataim továbbadhatom, és segítséget nyújthatok az önmagunkhoz vezető ösvény megtalálásában.

Bejelentkezés

Erdélyi Adrienn

JÓGAOKTATÓ, FASCIÁLIS JÓGATERAPEUTA

A mozgás kicsi korom óta a mindennapjaim része, kezdetben a jógaórákon is ezt kerestem. Időközben a jóga az életem minden területét elkezdte átjárni. Sikerült feloldanom mély lelki és testi blokkokat és végtelenül szabaddá és kíváncsivá válnom a világra. Felismertem, hogy nem vagyok egyedül, hogy bátran, nyitott szívvel kapcsolódhatok önmagamhoz és másokhoz is, hogy bízhatok a testemben és az intuíciómban. Mindez elképesztő energiákat képes felszabadítani

Hiszek benne, hogy ezt a belső erőt és örömöt mindenki megtapasztalhatja. Az elmúlt évben külföldön oktattam, elsősorban sportolókat; ez a funkcionális vonal sok új felismerést hozott. Egy jógaóra számomra a kreativitás megélésének és a kapcsolódásnak az egyik legtisztább formája, ami segít abban, hogy a saját felimerésemen keresztül másokat is segítsek az úton, miközben alaposan átmozgatjuk a testünk minden porcikáját.

Bejelentkezés

Sitku Fruzsina

JÓGAOKTATÓ

Amikor évekkel ezelőtt egy pörgős nap után a matracra kerültem, meghallottam az első zenét rögtön tudtam, hogy jó helyen vagyok. A gondolataimat kitöltötte a mozgás, zene, a légzésre való figyelés, nem volt idő másra, csak magamra. Azóta óriási utat jártam be, egyszerre tartom magam oktatónak és gyakorlónak. A jóga számomra nemcsak egy mozgás, hanem egy életforma. 

A jógamatrac csak a tiéd, te döntöd el, hogy az adott napon egy izgalmas ászana felé indulsz el, vagy a könnyed megpihenést választod. Akárhogyan is döntesz, én ezen az úton a legnagyobb figyelemmel és biztatással kísérlek.

Bejelentkezés

Abonyi Anita

JÓGAOKTATÓ, barre/body art instructor, személyi edző

A balett bűvkörében töltött évek után elmentem futni, és meg sem álltam a félmaratonig. Nem volt elég, súlyokat kezdtem emelgetni. Lesérültem, de közben már a jógaoktatóit végeztem, majd leültem meditálni, és rájöttem, hogy a testem mindig jelez, hogy mikor vagyok jó helyen. Amikor azt csinálom, amit szeretek: ha a tested ápolása a lelked simogatásával együtt történik meg, akkor megérkeztél. A csodálatosan felépített idomok nem a spicc cipőben rejlő fájdalomban, az unalmas kilométerekben, a nehéz súlyzók nyomása alatt és szanszkrit varázsigékben alakulnak, hanem a mértékletességben és a kitartásban. A mindenből egy kicsit-ben, a rendszerességben, a hűségben és a tested szeretetében.

Bejelentkezés

Szél Dalma Rebeka

JÓGAOKTATÓ, táncművész

A több mint 20 éves táncművész tapasztalataimat ötvözöm a jógagyakorlás elemeivel. A flow típusú jógaórákban megtaláltam azt a fajta áramlást, amit a táncban. Szeretem, hogy egyszerre puha, folyamatos, emellett intenzív, és fókuszált. 

Az óráimon elsősorban tudatosságot tanítok, illetve azt, hogyan kapcsolódj magadhoz, hogyan éld meg a jelen pillanatot.  Mindezek megtapasztalásához rendkívül jó eszköznek tartom a hangtálak használatát. 

A jóga bármikor a rendelkezésedre áll majd az élet egyéb területein is. Az, hogy hajlékonyabb, erősebb leszel, az természetes velejárója bármely mozgásformának. 

Nekem a jóga egy erőforrás. Egy biztonságos hely: ahol, és amikor, csak magamra fókuszálhatok. Minden embernek szüksége van rá, hogy megtalálja magában ezt a menedéket, belső csendet, ahová bármikor visszavonulhat. 

Bejelentkezés

Tauber Kinga

Jógaoktató

A 10 éves gyakorlás, 8 éves jógaoktatás nekem sokat segített abban, hogy tudatosítsam,  bármi sikerülhet. A jóga képes gátakat áttörni. A régebben lehetetlennek hitt pózba egyszer csak megérkezel, és rádöbbensz, hogy ha időt, energiát fektetsz valamibe, akkor azt meg is kapod. A magánóráimon az extra figyelemnek, személyre szabott órafelépítéseknek hála már az első pár óra után megtapasztalhatod a jóga jótékony hatását a testre, lelki egyensúlyra.

Bejelentkezés

Tóth Imre

Személyi edző

Mindent, amire a testnek és léleknek szüksége van, magába foglalja az a sokoldalú tapasztalat, amely a testnevelői és edzői - atlétika, aerobik, labdarúgás, röplabda, úszás és pilates - pályámon tudatosan felhalmozódott. Több évtizede foglalkozom a sporttal, mint tudomány és szenvedély. Korábban versenyeztem, és többeket versenyre is készítettem fel, ma már az edzés elméletét tanítom, és segítek helyesen alkalmazni a tanultakat a gyakorlatban. Ha konkrét célod van, biztosan megtaláljuk az eredményes eszközt, módszert és az utat, hogy elérd azt.

"Elméletet csak a gyakorlat mestere taníthat."

Bejelentkezés