Mit viselj jóga/pilates gyakorláshoz?

Kövesd a Fourelle Co.-t az Instagramon is!

Ha kipróbálnád a pilatest vagy a jógát, akkor majd biztosan felmerül benned a kérdés, hogy mit viselj a gyakorláshoz. A válasz végtelenül egyszerű: bármit, amiben jól érzed magad és maximálisan kényelmes.

Cipőre sem lesz szükséged, hiszen mezítláb – esetleg zokniban – fogod végezni a gyakorlatokat. A legtöbb hőt a talpadon keresztül adod le, illetve így nem fogsz csúszkálni, de ez még a talpizmok erősítése végett is fontos. A gyakorlás előtt mindig vedd le az összes ékszered, nehogy megsérüljenek közben, és zavarhatnak is. Akárcsak bármely egyéb sportnál, célszerű a hajad is összefogni. Lényeges még továbbá, hogy a ruházatod ne legyen túlságosan bő, ne lógjon, mert az akadályozhat a gyakorlásban! Minél egyszerűbb, testhez simuló darabokat keress – ebben segít neked az alábbi válogatás!

  • Fekete pamut jogger - unisex

    Ez ugyan nem egy testhez simuló darab, de nem is laza annyira, hogy akadályozzon a szabad mozgásban. Elérhető bézs színben is!

    Megnézem 
  • Bézs pamut sort - unisex

    Melegítőnadrág, ha inkább a rövid fazonokat kedveled. Elérhető fekete színben is!

    Megnézem 
  • Hosszú ujjú overál - zöld

    Fourelle Sport kulcsdarab! A hosszú ujjú overál egyszerűen mindenki kedvence, tökéletesen együtt mozog a testeddel. Elérhető melegbarna és fekete színben is!

    Megnézem 
  • Ujjatlan sort overál - fekete

    Second skin: a hosszú ujjú overál ujjatlan párja! Elérhető melegbarna és zöld színben is!

    Megnézem 
  • Racerback sportmelltartó

    A hátrész nem csak egy stílusos dizájnelem, de a biztos tartásért is felel, hogy az óra folyamán csak magadra kelljen figyelned!

    Megnézem 
  • Fekete biker sort

    Az utóbbi idők legnagyobb hype fazonja, finom pamut anyagból, a Fourelle Sport logóval!

    Megnézem 

Megjött a kedved egy jóga/pilates gyakorláshoz?

A Fourelle Pilates Studio több mint 13 különböző óratípussal vár a belváros szívében!

Megnézem

Remélem, hasznos tippekkel gazdagodtál a cikkből, ha pedig továbbra sem szeretnél lemaradni az újdonságokról, akkor iratkozz fel a hírlevélre!