A 3 legjobb alapozó, amiben nem fogsz csalódni

Kövesd a Fourelle Co.-t az Instagramon is!

Nincs ragyogó smink megfelelő alapozás nélkül! Megtalálni a tökéletes alapozót az összes sminktermék közül a legnehezebb, hiszen minden bőr mást kíván, de azért akadnak közkedvelt darabok, amik körül nem véletlenül olyan nagy a hype. A mai cikkben azt a három alapozót mutatom be nektek, amiket bármikor szívesen újraveszek, mert a legjobbak, amiket valaha próbáltam. Lássuk!

  • CHARLOTTE TILBURY AIRBRUSH FLAWLESS FOUNDATION

    A legendás sminkmester, Charlotte Tilbury még legendásabb best-sellere! Az ikonikus Airbrush Flawless Foundation már bejárta az egész Tik Tokot, az influencerek és a szakmabeliek ódákat zengenek róla. Hogy miért? Matt finish, pillekönnyű formula, ami tökéletesen fedi az arcbőrt, ráadásul kényelmes viselni, eldogozni. Egész nap tartós, és a 44 árnyalat közül tényleg bárki megtalálhatja a bőrszínéhez leginkább illőt.

    Szerezd be itt: Cult Beauty 
  • DIOR BACKSTAGE FACE & BODY FOUNDATION

    Ez volt az első alapozó, amit újra és újra megvásároltam, és a mai napig előszeretettel nyúlok felé. A sminkmesterek kedvenceként ismert Dior Backstage alapozó 40 különböző árnyalatban elérhető. Gyönyörűen "egybeolvad" a bőrrel, könnyű vele dolgozni és vízálló, így még egy napvégi edzés se fog ki rajta, maximum rajtam. :)

    Szerezd be itt: Douglas 
  • GIVENCHY CARING GLOW HYDRATING FOUNDATION

    Erről az alapozóról kevesebbet hallani, mint az előző kettőről, de mindenkinek bátran ajánlom kipróbálásra, must-have darab! 97%-ban természetes összetevőket tartalmaz, és a makulátlan fedés mellett szépen hidratál is, így érzékeny bőrűeknek is ideális lehet, egészséges, ragyogó bőrt eredményez. Plusz pont a letisztult és praktikus csomagolásért: a pumpás adagoló a lehető leghigiénikusabb megoldás, és egy alapozó esetében kiemelten fontos szempont.

    Szerezd be itt: makeup.hu 

Tetszett az ajánlóm? Olvasd el a cikksorozat előző két részét is!

  • Ha továbbra sem szeretnél lemaradni az enteriőr, beauty, lifestyle és divattippekről, akkor csatlakozz a Fourelle Co. közösséghez! Iratkozz fel a hírlevélre, amit heti egyszer küldünk!