A 3 legjobb szempillaspirál, amiben nem fogsz csalódni

Kövesd a Fourelle Co.-t az Instagramon is!

  • Megtalálni azt a szempillaspirált, ami minden igényednek megfelel akár hosszú évekbe, rengeteg időbe, energiába és pénzbe kerülhet. A mai cikkben azt a három szempillaspirált mutatom be, amik minden szempontból a legjobbak, amiket valaha próbáltam. Ha a tökéletes spirált keresed, akkor most meg is találtad, ezek a darabok megérik a pénzüket!

  • TOO FACED BETTER THAN SEX MASCARA

    Ha igazán feltűnő változást vársz el egy szempillaspiráltól, akkor ez lesz a te kedvenced! A színe kellően pigmentált, csodásan dúsítja, hosszabbítja és íveli a pillákat. Ha szoktál rétegezni, akkor ezt ezzel bátran megteheted, mivel több réteg után se ragasztja össze a szempillákat. A homokóra alakú kefe segíti a pillák elválasztását, a végeredmény pedig egész nap tartós, kenődésmentes.

    Szerezd be itt: Cult Beauty

  • ILIA FULLEST VOLUMIZING MASCARA

    Az Ilia szempillaspirálok a szenzitív szeműek megmentői! Természetes, tiszta összetevőinek köszönhetően még a legérzékenyebb szemeket sem bántja, sőt! Az olyan értékes összetevőknek hála, mint a méhviasz, még táplálja is a pillákat, gyönyörűen szétválasztja azokat, látványos, de természetes hatást kölcsönözve, ami egész nap tartós és maszatmentes.

    Szerezd be itt: Natural Skin

  • NARS CLIMAX MASCARA

    Az örök kedvencem! Ez az a szempillaspirál, amit mindig újraveszek, ha elfogy, mert egyszerűen zseniális! Drámai, mélyfekete pillákat eredményez, és külön plusz pont jár a rövid, tömött kefe miatt, amivel a legapróbb szálakat is könnyű elérni. Nem is kérdés, 10/10-es termék!

    Szerezd be itt: Cult Beauty

  • Ha továbbra sem szeretnél lemaradni az enteriőr, beauty, lifestyle és divattippekről, akkor csatlakozz a Fourelle Co. közösséghez! Iratkozz fel a hírlevélre, amit heti egyszer küldünk!