Tippek a zökkenőmentes utazáshoz

Kövesd a Fourelle Co.-t az Instagramon is!

Szerintem mindannyiunkkal fordultak már elő kellemetlenségek az utazásaink során, és mivel eljött a nyaralások szezonja, ezért gondoltam, itt az ideje, hogy megosszak veletek pár tippet, amivel zökkenőmentesebbé tehetitek az utazást.

  • Először is, ne sajnálj befektetni egy minőségi bőröndbe! Megéri megvásárolni a kicsit drágább, de megbízhatóbb terméket, hiszen minden személyes holmidat ez a bőrönd fogja őrizni az utazásaid során. A vásárlásnál figyelj az olyan részletekre, mint a tárolóhelyek praktikussága és a kényelmes használat – például, hogy megfelelően tudod-e tolni-húzni, és hogy strapabíróak-e a kerekek. Amint megvan a megfelelő bőrönd, neki is láthatsz a csomagolásnak! Próbáld meg a szépségápolási szereket, elektronikus eszközöket és egyéb kiegészítőket rendszerezni – tedd őket kisebb tárolókba, dobozokba, hogy könnyen megtalálj mindent amikor megérkezel a szállásra! Ezzel a csomagolási technikával még helyet is spórolhatsz! 

  • Amit semmiképp ne felejts el utazás előtt, az az időjárás leellenőrzése. Gyakran előfordul ugyanis, hogy amikor itthon felszállok a gépre, akkor akár 10 fokkal melegebb, vagy hűvösebb van, mint a célállomáson. Ezért nagyon fontos, hogy tájékozódj az időjárási viszonyokról, mielőtt kitalálod az utazós szettedet! Öltözködj praktikusan, rétegesen, hiszen a repülőn is nagyon hideg tud lenni! Végezetül pedig a szokásos bőröndre-várós esetek kellemetlenségének enyhítésére hoztam nektek egy hasznos tippet. Amikor hosszabb útra megyek, akkor feladok egy nagy bőröndöt és a gépre felviszek még egy kisebb bőröndöt is, mivel párszor velem is előfordult, hogy lemaradt a bőröndöm az átszállásoknál. Ilyenkor nagyon jól jött, ha a kézipoggyászba csomagoltam alsóneműt, tisztálkodószereket, esetleg egy ruhát másnapra és egy könyvet.

Ha továbbra sem szeretnél lemaradni az enteriőr, beauty, lifestyle és divattippekről, akkor csatlakozz a Fourelle Co. közösséghez! Iratkozz fel a hírlevélre, amit heti egyszer küldünk!