A legjobb egészség és fitness appok

Kövesd a Fourelle Co.-t az Instagramon is!

A jó idő beálltával és a nyár közeledtével egyre inkább odafigyelünk magunkra – a helyes táplálkozásra és a rendszeres testmozgásra. Persze a legjobb az lenne, ha egész évben tudatosak lennénk, de sosem késő elkezdeni. Mutatom a kedvenc appjaimat, amelyek segíthetnek neked mindezekben.

  • MyFitnessPal

    Az egyik, ha nem a legjobb kalóriaszámláló alkalmazás a MyFitnessPal, amely egy hatalmas élelmiszer-adatbázissal segít abban, hogy lépést tarthass a táplálékbeviteleddel. Az app emellett súlycsökkentési terveket és több mint 350 gyakorlatot is kínál, miközben tippekkel és tanácsokkal lát el.

  • Waterlogged

    A Waterlogged app emlékeztet, hogy maradj hidratált, ezt pedig a vízbevitel nyomon követésével teszi. Az applikációval ellenőrizheted a vízfogyasztásodat napi, heti vagy akár évenkénti bontásban.

  • Map My Fitness

    Az Under Armour sportruházati márka alkalmazása, a Map My Fitness az egészséges életmód és a fitnesz számos aspektusára fókuszál, de különösen ideális azok számára, akik személyre szabott edzésprogramokra vágynak.

  • Strava

    A Strava a futók és kerékpárosok körében rendkívül népszerű – különösen a távolság, a sebesség és az elégetett kalóriák monitorozása terén dicsérik. Az app révén mélyreható elemzéseket kapsz a megtett utadról, miközben kapcsolatba léphetsz a többi környékbeli felhasználóval is.

  • Freeletics

    A Freeletics 10-30 perces súlycsökkentő edzéseket kínál (oktatóvideókkal), amelyeket bármikor és bárhol elvégezhetsz. Lehetőség van arra is, hogy egy virtuális edző felmérje edzettségi szintedet, és ennek tükrében teljesen rád szabott gyakorlatokkal segítse fejlődésedet.

Ha továbbra sem szeretnél lemaradni az enteriőr, beauty, lifestyle és divattippekről, akkor csatlakozz a Fourelle Co. közösséghez! Iratkozz fel a hírlevélre, amit heti egyszer küldünk!