Valentin napi programajánló

Kövesd a Fourelle Co.-t az Instagramon is!

A Valentin napi Fourelle Co. gift guide után most itt a Fourelle Co. programajánló. Tárgyat adni és kapni csodás érzés, de ha őszintén belegondolunk: az élményajándékok szinte mindig emlékezetesebbek, hiszen örökre szólnak, és erősítik a kapcsolatot. Összegyűjtöttem 5 programot, hátha épp itt pillantod meg a tökéletes ajándékot.

 • AZ ÖRÖK KLASSZIKUS

  Moziba menni talán elsőre unalmas ajándéknak tűnhet, de ki ne szeretne beülni egy jó filmre? Idén Valentin napkor se maradunk új romantikus film nélkül: itt a Szexfantáziák, egy 104 perces francia vígjáték. Ahogy a cím is sejteti, a filmben hat pár érdekesebbnél érdekesebb szexuális vágyát ismerhetjük meg egy laza, humoros körítésben. A 14-ei jegyek hamar fogynak, foglalj minél előbb!

 • MŰVÉSZLELKEK

  Korábban a Marēk Műhelyben volt szerencsénk egy közös kerámia délutánon részt venni, amit mindketten imádtunk, de ők sajnos már kifogytak a februári jegyekből. Aggodalomra nincs ok, mert ha nem riadtok vissza a kézműves szórakozástól, akkor bátran ajánlom a város szívében található Madebyyou műhelyt, ahol helyben kiválasztott kerámia festésére van lehetőség. A kész alkotásotok kiégetik, majd 1-2 hét múlva érte mehettek átvenni.

 • A MINDIG BEFUTÓ

  Ha a szerelmed imádja a gasztronómiai élményeket, akkor éttermes estét ajándékozni mindig jó ötlet. Korábban már olvashattatok egy budapesti étterem ajánlót a magazinban, de ezúttal a Király utcai Twentysix helyet emelném ki. Már maga a helyszín is mindent visz: egy komplett beltéri oázisban fogyaszthatjátok el az isteni fogásokat. A hangulat nagyvárosi, mégis elegáns, a kiszolgálás pedig gyors és udvarias. Ne felejts el minél előbb foglalni, mindig teltházasak az esték!

 • TÉLI KIRUCCANÁS

  A Lillafüred határában található Hámori-tó egy lélegzetelállító téli úticél, mivel a környék télen éppoly hangulatos, mint nyáron. Ha szerencsétek van, akkor befagyva találjátok a tavat, amin ilyenkor korcsolyázni is lehet. A környéken több úticél is akad, mint például a Lillafüredi vízesés vagy az Anna barlang, de autóval Eger sincs messze, ráadásul a tó partján található a gyönyörű Palotaszálló, ha szívesen éjszakáznátok a környéken.

 • TÉLI SPORT

  Tudtok korcsolyázni? Szuper! Nem vagytok a kori bajnokai? Még jobb! Utóbbi eset mindig vicces helyzeteket szül magából, de ha magabiztosak vagytok a jégen, akkor is mókás program. Budapest legszebb helyszíne erre a sportra egyértelműen a Városligeti Műlyégpálya, ami mindig népszerű hely, úgyhogy a tömeggel számolni kell. A korizás után pedig a Vajdahunyad vára körül is tehettek egy könnyű, romantikus sétát.

  Fotó: Tóth Brigitta

Ha a továbbiakban sem szeretnél lemaradni az enteriőr tippekről és egyéb újdonságokról, akkor csatlakozz a Fourelle Co. közösséghez! Iratkozz fel a hírlevélre, amit heti egyszer küldünk!