Kedvenc budapesti bárjaim

Kövesd a Fourelle Co.-t az Instagramon is!

Most, hogy egy ideje már újra lehetőségünk nyílik kimozdulni a városba, úgy gondoltam készítek egy rövid összefoglalót a kedvence budapesti bárjaimról. Ezek azok a helyek, amik az évek során a leginkább elnyerték a bizalmam, tekintve az italok és ételek minőségét, a felszolgálást, az elhelyezkedést és az enteriőr jellegét.

  • Felix Kitchen & Bar

    Vasárnapi brunch, tökéletes pezsgő, menő környezet és ízletes ételek? A Felix Kitchenben soha nem csalódtam, hibátlan vendéglátás menő környezetben. A prémium alapanyagok és a minőségi gasztronómia biztos alapul szolgál, a tradicionális, mégis modern enteriőr és a Várkert Bazár előtti, Duna-parti elhelyezkedés pedig felteszi az i-re a pontot.

     

    Cím: 1013 Budapest, Ybl Miklós tér 9.

  • Kollázs

    A Kollázs a Four Seasons Hotel ékköve. A finom ételek, izgalmas italok és kifogástalan vendéglátás mellett, amit még kiemelnék, az a kilátás, hiszen a naplementét személy szerint innen kedvelem a leginkább, gyönyörű! A Hotel egy komoly történelmi múlttal rendelkező, szecessziós építészeti csoda, így az egyedi gasztronómiai élmény mellett a környezet is külön figyelmet érdemel.

     

    Cím: 1051 Budapest, Széchenyi István tér (Four Seasons Hotel Gresham Palace)

  • D.O.C. Vino Bar

    A D.O.C. Vino Bar az a hely, ahova mi inkább munka után, késő délután szeretünk beugrani egy proseccora, ízletes olasz falatokkal kísérve. A bár neve az olasz eredetvédelmi szabályozásra utal, amely a minőségi bortermelés garanciája: ezt a tradíciót, filozófiát képviselik és kínálják. A minőségi borkülönlegességek mellett finom olasz ételeket is kóstolhatsz náluk.

     

    Cím: 1051 Budapest, Arany János u. 10.

  • Good Spirit Bar

    Ez az a bár, ahova inkább télen szeretünk járni, mert számunkra a lokáció nem a legideálisabb. Itt 500-nál is több párlatot kóstolhatsz, a koktél kínálat és szakértelem pedig egyedülálló a városban, a tálalás és a minőség is kifogástalan. Ha egy igazán különleges koktél élményre vágysz, akkor irány a Spirit!

     

    Cím: 1053 Budapest, Veres Pálné u. 7. (Nyári Pál utca sarok)

Ha tetszett az ajánlóm, akkor iratkozz fel a hírlevélre, így mindig elsőként értesülhetsz majd a Fourelle Co. újdonságokról!