Karácsonyi ajándékok nőknek

Kövesd a Fourelle Co.-t az Instagramon is!

Mindig az utolsó pillanatban szerzed be a karácsonyi ajándékokat családtagjaidnak, barátnőidnek vagy kolléganőidnek? Fogalmad sincs, mit adj nekik idén? Ne agyalj tovább, hoztunk pár kreatív ajándékötletet a tudatosság és a kreativitás jegyében.

  • VALBONA Leather táska

    Dizájner táska magyar tervezőktől! A VALBONA Leather táskák nem csak stílusosak, de a minőségi deadstock bőrnek köszönhetően fenntarthatók és időtlenek is. Egy ilyen táska tényleg egy életre szól, így egy fukszia Lexi modellel én is megleptem magam! :)

    A darabok megtekinthetők a B72 Showroomban (1053, Budapest Múzeum körút 19. 1/1), az alábbi email címen tudtok bejelentkezni: valbona.leather@gmail.com

    Megnézem 
  • Santa Baby illatgyertya

    A Fourelle Santa Baby illatgyertya egy saját tervezésű, limitált Fourelle termék, amelyben minden megtalálható, ami az ünnepek varázslatos hangulatát idézi.

    Megnézem 
  • Nu Medical kezelés

    Válassz Nu Medical ajándékutalványt, aminek az összegét az ajándékozott bármelyik kezelésre felhasználhatja! A Nu Medical nem csak a bőr fiatalításával, de bőrproblémák (pigmentfoltok, hegek) kezelésével is foglalkozik.

    Megnézem 
  • Könyv a fenntartható öltözködésről

    Ajándékozz tudást idén karácsonykor! Mengyán Eszter Helló, slow fashion! Környezettudatos ruhatár lépésről lépésre című könyve interjúkkal, praktikus útmutatókkal, saját tapasztalatokkal kalauzol el a fenntartható öltözködés világában.

    Megnézem 
  • REVOX arcszérum szett

    Arcápolási rutin egyetlen csomagban? Ez a Revox arcszérum szett három fontos esszenciát tartalmaz: 5% hialuronsav, szkvalén, és 5% koffein. Az ajándékozottnak már csak egy tisztító és fényvédő termékre lesz szüksége, és kész is egy szuper alaprutin.

    Megnézem 
  • Printa kendő

    Praktikus, stílusos, egyedi: ezt a vékony, fehér kendőt a karakteres, vízbázisú szitanyomással készült minta teszi igazán különlegessé. Add annak a személynek, aki kedveli a fenntartható, művészi, mégis minimalista kiegészítőket.

    Megnézem 
  • Növénykülönlegesség a Plante.-tól

    Urban jungle kimaxolva! Tudományosan bizonyított tény, hogy aki gyakran van a szabadban és növényekkel veszi körül magát, az boldogabb, stresszmentesebb életet élhet. Fejezd ki szeretetedet egy növénykülönlegességgel a Plante. kínálatából!

    Megnézem 
  • Tangle Teezer hajkefe

    A népszerű Tangle Teezer olyan hajkeféket kínál, amelyek használat közben a lehető legkevésbé roncsolják a hajat, könnyen kisimítják a gubancokat, és mindennek tetejében még stílusosak is - akár az ajándékozottad fürdőszobai dekor elemei is lehetnek!

    Megnézem 
  • Fourelle Pilates Studio

    Ajándékozz egészséget az ünnepekre pilates vagy jógabérlet formájában! A Fourelle Pilates Studioban a látogatók egy teljes testi-lelki feltöltődést kapnak, egy vezetett énidőt a képzett oktatók segítségével.

    A bérlet iránt az alábbi email címen tudsz érdeklődni: info@fourellepilates.hu

    Megnézem a stúdiót 

Ha a továbbiakban sem szeretnél lemaradni a beauty tippekről és egyéb újdonságokról, akkor csatlakozz a Fourelle Co. közösséghez! Iratkozz fel a hírlevélre, amit heti egyszer küldünk!