Karácsonyi ajándékok férfiaknak

Kövesd a Fourelle Co.-t az Instagramon is!

Noha személyisége válogatja, általában, ha a pasik karácsonyi ajándékairól van szó, a legtöbbünk picit zavarban van. Ha épp te sem vagy képben, hogy mi az, aminek örülnének a hímnemű szeretteid vagy a barátaid, hoztunk néhány kreatív és időtálló ajándékötletet.

 • ZSIGMOND x Linda Gergely tablet tok

  A Zsigmond Dóra és Gergely Linda kapszulakollekcióját fémjelző szénfekete, matt,
  kifordított borjúbőr tablet tok anyaga felfedi a gyári folyamatokat, ami minden darabnak egyedi karaktert ad. 

  Megnézem 
 • Fördős Zé: Megúszós kaják 1-2.

  Ha a párod, a tesód, az apukád vagy a legjobb haverod kacérkodik a főzéssel, de sajnos nincs ideje elmerülni a gasztronómia világában, akkor Fördős Zé gyorsan elkészíthető, egyszerű kajákat felvonultató könyvének biztosan örülni fog.

  Megnézem 
 • Maison Berger x Jonathan Adler katalitikus lámpa

  A Maison Berger azonnal felismerhető a klasszikusan
  elegáns, mégis bohókás és merész lakásparfümjeiről, katalitikus lámpáiról. A bajuszmintás „Mr.” lámpa egy kedves, humoros és nem mellesleg dekorelemnek is
  bevethető ajándék.

  Megnézem 
 • IKEA: OBEGRÄNSAD otthoni stúdióberendezés elemek

  Az OBEGRÄNSAD kollekciót a Swedish House Mafia nevű elektronikus zenei formációval közösen fejlesztette ki az IKEA az otthon alkotó zenészek igényeire szabva. Ha az megajándékozni kívánt személy zenész, ezekben a stílusos stúdióberendezésekben biztosan kedvét leli.

  Megnézem 
 • Elvonulás kettesben: Kapolcs treehouse voucher

  Ki mondta, hogy a karácsonyi ajándék csak fizikai dolog lehet? Adj élményt idén karácsonyra! Csapj le egy szimpatikus év végi vagy jövő év eleji időpontra és foglald le a Kapolcs treehouse-t egy testet-lelket melengető, romantikus hétvégére!

  Megnézem 
 • Egyedi óra az Evolvens Watch-tól

  A magyar Evolvens Watch óráinak szerkezete japán, a trícium és a zafír svájci, minden más hazai. A márka weboldalán akár egyedi feliratot, monogramot vagy aláírást is készíttethetsz a kiválasztott óra hátoldalára – letisztult, személyre szóló és időtálló ajándék, aminek minden örül.

  Megnézem 

Ha a továbbiakban sem szeretnél lemaradni a beauty tippekről és egyéb újdonságokról, akkor csatlakozz a Fourelle Co. közösséghez! Iratkozz fel a hírlevélre, amit heti egyszer küldünk!