Grillezésre fel! – Tippek sütögetéshez

Kövesd a Fourelle Co.-t az Instagramon is!

Nincs is jobb annál, mint amikor a legnyugvó nap fényeinél vagy épp ebédidőben áthívod azokat, akik a legfontosabbak a számodra egy szuper kerti sütögetéshez. Finom ételek, frissítő italok, szabadság, nyár. Nézzük, mi kell a tökéletes grillezős partihoz!

  • A grillező

    Valószínűleg már beszerezted a tökéletes sütőt, de ha még nem, akkor sem késő! Mérd fel az igényeiteket (hányan fogtok sütni általában, mit szeretnétek grillezni, hol használjátok majd a készüléket), majd nézz szét a faszenes sütők, a kerámia változatok vagy a gázgrillek között! Inkább a szabadtüzes grillezést kedveled? Szuper! Viszont légy óvatos, nyáron mindig fokozott figyelemmel gyújts és olts tüzet!

  • A szórakozás

    Ha a sütögetés mellett játszotok valamit, esetleg valamilyen kreatív versenyt szerveztek, netán kártyáztok vagy közösen énekeltek, gitároztok, az még inkább összehoz benneteket. Találj ki valami vicceset, érdekeset, ami vélhetően minden vendégnek tetszeni fog. De ha csak beszélgettek, az is tökéletes időtöltés az ebéd vagy vacsi elkészültéig.

  • Az italok

    A grillezés nemcsak a sütnivaló finomságokról szól, hanem a vidám, frissítő nyári italokról is! A limonádé, a víz vagy a jeges tea tökéletes a vendégek hidratáltságának megőrzésére. Nyári sörökkel, rozé fröccsel vagy menő koktélokkal is készülhetsz.

  • A társaság 

    Fontos, hogy olyan emberekkel vedd körbe magad, akiknek társaságában nem feszengsz, hanem felszabadultan önmagad vagy – és ez nem csupán a grillparti idejére értendő. Készíts vendéglistát és vedd számba, hogy kik azok az emberek, akik élvezik egymás társaságát és téged is feltétel nélkül szeretnek, elfogadnak. Velük lesz ugyanis igazán szuper élmény a grillezés!

Ha továbbra sem szeretnél lemaradni az enteriőr, beauty, lifestyle és divattippekről, akkor csatlakozz a Fourelle Co. közösséghez! Iratkozz fel a hírlevélre, amit heti egyszer küldünk!