Fedezd fel a világot az okostelefonoddal! (1. rész.)

Kövesd a Fourelle Co.-t az Instagramon is!

Végre, végre, végre! Itt a nyár és végre utazhatunk korlátozások nélkül! És ami még jobb, manapság már a programtervezéstől a közlekedési lehetőségekig mindent kényelmesen elérhetünk telefonunkon, ha letöltünk pár hasznos appot. Mutatom a kedvenceimet!

  • Rome2Rio

    Hogyan juthatsz el A-ból B-be a leggyorsabban, legegyszerűbben? A Rome2Rio megmutatja! A legjobb utazási útvonalakat fedi fel előtted, hogy még könnyebb legyen az utazástervezés.

  • CityMapper

    A CityMapper egy tömegközlekedési alkalmazás és térképszolgáltatás, amelynek célja, hogy a városi utazást a lehető legfeszültségmentesebbé tegye. Megjeleníti az összes közlekedési módot, ami roppant hasznos, ha épp nyakadba vettél egy olyan várost, ahol még sohasem jártál.

  • Meetup

    A Meetup nagyszerű módja annak, hogy az utazók megismerkedhessenek, hogy találkozzanak helyiekkel és más utazókkal. Az alkalmazás lehetővé teszi érdeklődési és tevékenységi preferenciák megadását, valamint különböző események és találkapontok keresését a közelben.

  • GetYourGuide

    A GetYourGuide túrákra és kirándulásokra, valamint különböző tevékenységekre, köztük főzőtanfolyamokra vagy művészeti programokra, valamint turisztikai látványosságok meglátogatására kínál jegyeket.

  • Pack Point

    Notórius túlcsomagolók, figyelem! A Pack Point alkalmazás segít megtervezni, hogy mit csomagolj a poggyászodba, hogy minden meglegyen, mégis elkerüld a felesleges holmik cipelését.

  • +1: Kalandra fel! A Worldpackers által a szállásért, vendéglátásért tudásátadással és önkéntes munkával fizethetsz, miközben felfedezed a világot!

Ha a továbbiakban sem szeretnél lemaradni az enteriőr tippekről és egyéb újdonságokról, akkor csatlakozz a Fourelle Co. közösséghez! Iratkozz fel a hírlevélre, amit heti egyszer küldünk!