5 hasznos app vezetéshez

Kövesd a Fourelle Co.-t az Instagramon is!

Ha autót vezetsz, akkor most jól figyelj, mert azokat az alkalmazásokat szedtem össze, amiket használva még könnyebb és gyorsabb lehet a navigálás vagy akár a parkolás.

  • Waze

    A GPS navigációs app valós idejű útvonalakat tár eléd, amelyek valós idejű forgalmi adatokon és jelentéseken alapulnak. A többi autós által szolgáltatott infók révén a Waze a célpontodhoz vezető legjobb útvonalat ajánlja fel neked. Musthave a kezdő és a tapasztalt sofőröknek is.

  • Easypark

    Ezzel az appal nincs szükséged apróra a parkoláshoz és parkolóórákat sem kell keresgélned, hiszen amint beálltál a parkolóhelyre, kezelheted és fizetheted a parkolásodat, akárhol is vagy. Nem kell aggódnod a parkolási idő miatt sem, hiszen az alkalmazás emlékeztet, amikor a parkolásod a végéhez közeledik.

  • AlcoDroid

    Az app arra hivatott, hogy az elfogyasztott alkoholtartalmú italokat betáplálva előkalkulációt végezzen arra vonatkozóan, hogy várhatóan mikorra fog kiürülni a szervezetedből. Az alkalmazás természetesen nagyon hasznos, de ezúton is hangsúlyoznám: sose vezess ittasan és másnaposan!

  • Traffi Hunter

    A Traffi Hunter egy rendkívül sok funkcióval ellátott, magyar nyelvű és hazai fejlesztésű, Traffipax figyelő és jelző applikáció. Ha szeretnéd elkerülni a bírságokat, ezt az alkalmazást mindenképpen érdemes letöltened.

  • Spritmonitor

    A Spritmonitorral nyomon követheted autód üzemanyag-fogyasztását és annak költségeit. Az app segítségével összehasonlíthatod saját fogyasztási díjaidat más felhasználókéval, és emlékeztető funkciókat is igénybe vehetsz (TÜV látogatás, mechanikai ellenőrzések).

Ha a továbbiakban sem szeretnél lemaradni az enteriőr tippekről és egyéb újdonságokról, akkor csatlakozz a Fourelle Co. közösséghez! Iratkozz fel a hírlevélre, amit heti egyszer küldünk!