Vibia lámpa

Kövesd a Fourelle Co.-t az Instagramon is!

Az „E havi kedvencünk” rovat első szereplőjének az innovatív Vibia lámpákat választottam. „A fény teremtés” – hirdeti a szlogenje a spanyol vállalatnak, amelynek célja, hogy olyan prémiumkategóriás világítási megoldásokat kínáljanak, amelyek maximálisan megfelelnek a vásárlók igényeinek, bármiféle kontextusban.

  • Halo falilámpa kollekció

    Martín Azúa díjnyertes kollekcióját a 60-as évek minimalizmusa ihlette. Az egy méter hosszú lámpatest alumínium talapzaton nyugszik, a diffúzor pedig láthatatlanná teszi a rudakba ágyazott LED-eket, kifinomult megjelenést kölcsönözve a lámpának. Függőlegesen, vízszintesen vagy átlósan is elhelyezhető, attól függően, mit kíván az adott enteriőr.

  • Ghost kollekció

    Az Arik Levy által tervezett kollekció harmonikusan egyensúlyban tartja a kézműves technikákat és a csúcstechnológiát, a láthatatlanságot és a jelenlétet, így igazán éteri végeredményt teremtve. A Ghost lámpák prémium triplex opálüvegből készülnek, amelyek három üvegrétegük és sima felületüknek köszönhetően diffúz, puha fénybe borítják környezetük.

  • Dots kollekció

    Martín Azúa egy másik impozáns kollekciója a Dots nevet kapta, amely stílusos, kör alakú falilámpákból áll. Merészen letisztult és modern, így igazán mutatós dekorációs elemként is szolgálnak. Tömör fából vagy lakkozott kivitelezésben kaphatóak, a Vibia négy, Chromatica® színében.

  • Kontur kollekció

    Sebastian Herkner Kontur lámpáit fekete, fém vázuk határozza meg. A keret LED-ekkel és különböző reflektorokkal, diffúzorokkal ellátott, a henger pedig 360 fokos ragyogást generál. Öt méretben elérhetőek, hogy minden helyiséghez megtaláld a tökéletes darabot.

  • Flat kollekció

    A neves japán tervező, Ichiro Iwasaki által megálmodott Flat kollekció lámpái jellegzetes, korong alakú diffúzorokkal rendelkeznek. A kollekció a minimalista és az absztrakt stílus esztétikáját ünnepli. Három változat elérhető; mennyezetre, padlóra és asztallapra is.

Ha a továbbiakban sem szeretnél lemaradni az enteriőr tippekről és egyéb újdonságokról, akkor csatlakozz a Fourelle Co. közösséghez! Iratkozz fel a hírlevélre, amit heti egyszer küldünk!