Milyen lakásdekor illik hozzád a horoszkópod szerint?

Kövesd a Fourelle Co.-t az Instagramon is!

A legújabb Fourelle Co. enteriőr cikkben különböző lakáskiegészítőket, bútorokat és dísztárgyakat válogattam össze. Úgy gondoltam, szórakoztatóbbá teszem a böngészést, és csillagjegyek alapján készítettem el az ajánlót. Lássuk, milyen lakásdekor illik hozzád a horoszkópod szerint!

 • KOS

  A kos egy vakmerő, kalandvágyó csillagjegy, akit vonzzanak az új helyzetek. Imádnak utazni, minél több mindent felfedezni a világból, kitartó, magabiztos és dinamikus személyiségek. Ehhez a mozgalmas életmódhoz egy minőségi dizájn fotel tökéletesen passzol, hiszen megpihenhet benne a nap végén. A fotel vonalvezetése és mintája pedig a kos pezsgő életére csatol vissza.

 • BIKA

  Akár csak egy szarka, a bika a csillogó, díszes, luxus kiegészítőkre utazik, emelett kiváló szépérzéke van. Ezekből kifolyólag valószínű, hogy mindent imád, ami letisztult, fényes és elegáns.

 • IKREK

  Az ikrek kíváncsi, és az élet területén naprakész ismeretekkel rendelkezik, amiket szívesen megoszt a környezetével. Különösen társaságkedvelő, szociális, így a Roche Bobois dizájn fotelt épp neki találták ki, amiben hosszú órákat is kényelmes eltölthet egy baráti összejövetel alkalmával.

   

  Bubble fotel – Szerezd be itt: Roche Bobois

 • RÁK

  A ráknak az otthona a valódi birodalma, ahol félénkség nélkül igazán kibontakozhat. Empátiával és segítőkészséggel fordul mindenki felé, ám saját igényeiről hajlamos megfeledkezni, ezért egy komfortos, stílusos és minden igényt kielégítő nappali hasznos emlékeztető lehet a számára, hogy az énidő se maradjon el.

 • OROSZLÁN

  Az oroszlán egy sikerorientált, vezető személyiség, aki tele van nagyszerű ötletekkel, és imád a társaság középpontjában lenni. Mi más lenne hát az ő tökéletes lakáskiegészítője, ha nem egy igazi trón?

   

  Arne Jacobsen for Fritz Hansen Egg Chair – Szerezd be itt: Danish Design Store

 • SZŰZ

  Számukra a rend és a rendszer átláthatósága ad biztonságérzetet, ezért igyekszenek azt mindenhol megteremteni. Biztosan örül egy olyan kiegészítőnek, amivel nem csak rendszerezheti a dolgait, de még dekorálhat is. Egy letisztult márvány doboz nem csak mutatós, az anyag hűvössége a zárkózott lényükre is reflektál.

  Márvány doboz – Szerezd be itt: CB2

 • MÉRLEG

  A mérleg jegy szülöttei már-már betegesen vonzódnak mindenhez, ami szép, de szerencsére nem csak a vonzalmuk ilyen nagyszabású, hanem a szépérzékük is. Remek lakberendezők, így képesek egy fésülködő asztalt saját maguk is tökéletesen megkomponálni.

 • SKORPIÓ

  A skorpió egy tüzes, temperamentumos jegy, akit mágnesként vonzanak a titkok és a tabuk. Az érzelmi mélységek és szélsőségek embere, ezért egy karakteres, szenvedélyes illat semmiképp sem hiányozhat az otthonukból.

  “Intensified” pálcás illatosító – Szerezd be itt: Fourelle Co.

 • NYILAS

  A nyilas folyton keresi a dolgok értelmét, ezért vonzzák a bölcseletek, a filozófiák és az igazság kérdései. Büszke az elért sikereire, de folyamatosan magasabb életszínvonalra, jobb életre törekszik. Egy kényelmes, kerti hintaszékben bármikor kipihenheti a dolgos napokat, és elmélkedhet az élet dolgairól.

  Ludo Rocking Chair – Szerezd be itt: Atmosphera

 • BAK

  A baknak fontos a kiszámíthatóság, a tervezett ütemezés szerinti előrehaladás, és mindig megfontoltan, fegyelmezetten halad a kitűzött céljai felé. Egy dizájn beton dísztárgy tökéletesen reflektál erre a rendíthetetlen jellemre.

  HORU beton ültetőedény – Szerezd be itt: OBAI

 • VÍZÖNTŐ

  A vízöntő életét áthatja a dolgok és a világ megreformálásának igénye, mindig meg meri kérdőjelezni a szabályokat. Találékony, idealista és intelligens, aki a jövő jobbá tételére törekszik. Mi más lenne az ő enteriőr kiegészítője, ha nem festőállvány, ami előtt naphosszat elmélkedhet és kreatívkodhat?

 • HALAK

  A halak a legérzékenyebb, legempatikusabb csillagjegy, aki mindig kész segíteni másokon. A belső érzelmi gazdagsága gyakran hosszas álmodozásra készteti, ezért kétség sem férhet hozzá, hogy ehhez a vizes jegyhez egy vízágy illik, amiben kényelmesen merenghet.

  Granada vízágy – Szerezd be itt: Aqua Style Beds

Ha a továbbiakban sem szeretnél lemaradni az enteriőr tippekről és egyéb újdonságokról, akkor csatlakozz a Fourelle Co. közösséghez! Iratkozz fel a hírlevélre, amit heti egyszer küldünk!