Milyen lakásdekor illik hozzád a horoszkópod szerint?

Kövesd a Fourelle Co.-t az Instagramon is!

A legújabb Fourelle Co. enteriőr cikkben különböző lakáskiegészítőket, bútorokat és dísztárgyakat válogattam össze. Úgy gondoltam, szórakoztatóbbá teszem a böngészést, és csillagjegyek alapján készítettem el az ajánlót. Lássuk, milyen lakásdekor illik hozzád a horoszkópod szerint!

  • KOS

    A kos egy vakmerő, kalandvágyó csillagjegy, akit vonzzanak az új helyzetek. Imádnak utazni, minél több mindent felfedezni a világból, kitartó, magabiztos és dinamikus személyiségek. Ehhez a mozgalmas életmódhoz egy minőségi dizájn fotel tökéletesen passzol, hiszen megpihenhet benne a nap végén. A fotel vonalvezetése és mintája pedig a kos pezsgő életére csatol vissza.

  • BIKA

    Akár csak egy szarka, a bika a csillogó, díszes, luxus kiegészítőkre utazik, emelett kiváló szépérzéke van. Ezekből kifolyólag valószínű, hogy mindent imád, ami letisztult, fényes és elegáns.

  • IKREK

    Az ikrek kíváncsi, és az élet területén naprakész ismeretekkel rendelkezik, amiket szívesen megoszt a környezetével. Különösen társaságkedvelő, szociális, így a Roche Bobois dizájn fotelt épp neki találták ki, amiben hosszú órákat is kényelmes eltölthet egy baráti összejövetel alkalmával.

     

    Bubble fotel – Szerezd be itt: Roche Bobois

  • RÁK

    A ráknak az otthona a valódi birodalma, ahol félénkség nélkül igazán kibontakozhat. Empátiával és segítőkészséggel fordul mindenki felé, ám saját igényeiről hajlamos megfeledkezni, ezért egy komfortos, stílusos és minden igényt kielégítő nappali hasznos emlékeztető lehet a számára, hogy az énidő se maradjon el.

  • OROSZLÁN

    Az oroszlán egy sikerorientált, vezető személyiség, aki tele van nagyszerű ötletekkel, és imád a társaság középpontjában lenni. Mi más lenne hát az ő tökéletes lakáskiegészítője, ha nem egy igazi trón?

     

    Arne Jacobsen for Fritz Hansen Egg Chair – Szerezd be itt: Danish Design Store

  • SZŰZ

    Számukra a rend és a rendszer átláthatósága ad biztonságérzetet, ezért igyekszenek azt mindenhol megteremteni. Biztosan örül egy olyan kiegészítőnek, amivel nem csak rendszerezheti a dolgait, de még dekorálhat is. Egy letisztult márvány doboz nem csak mutatós, az anyag hűvössége a zárkózott lényükre is reflektál.

    Márvány doboz – Szerezd be itt: CB2

  • MÉRLEG

    A mérleg jegy szülöttei már-már betegesen vonzódnak mindenhez, ami szép, de szerencsére nem csak a vonzalmuk ilyen nagyszabású, hanem a szépérzékük is. Remek lakberendezők, így képesek egy fésülködő asztalt saját maguk is tökéletesen megkomponálni.

  • SKORPIÓ

    A skorpió egy tüzes, temperamentumos jegy, akit mágnesként vonzanak a titkok és a tabuk. Az érzelmi mélységek és szélsőségek embere, ezért egy karakteres, szenvedélyes illat semmiképp sem hiányozhat az otthonukból.

    “Intensified” pálcás illatosító – Szerezd be itt: Fourelle Co.

  • NYILAS

    A nyilas folyton keresi a dolgok értelmét, ezért vonzzák a bölcseletek, a filozófiák és az igazság kérdései. Büszke az elért sikereire, de folyamatosan magasabb életszínvonalra, jobb életre törekszik. Egy kényelmes, kerti hintaszékben bármikor kipihenheti a dolgos napokat, és elmélkedhet az élet dolgairól.

    Ludo Rocking Chair – Szerezd be itt: Atmosphera

  • BAK

    A baknak fontos a kiszámíthatóság, a tervezett ütemezés szerinti előrehaladás, és mindig megfontoltan, fegyelmezetten halad a kitűzött céljai felé. Egy dizájn beton dísztárgy tökéletesen reflektál erre a rendíthetetlen jellemre.

    HORU beton ültetőedény – Szerezd be itt: OBAI

  • VÍZÖNTŐ

    A vízöntő életét áthatja a dolgok és a világ megreformálásának igénye, mindig meg meri kérdőjelezni a szabályokat. Találékony, idealista és intelligens, aki a jövő jobbá tételére törekszik. Mi más lenne az ő enteriőr kiegészítője, ha nem festőállvány, ami előtt naphosszat elmélkedhet és kreatívkodhat?

  • HALAK

    A halak a legérzékenyebb, legempatikusabb csillagjegy, aki mindig kész segíteni másokon. A belső érzelmi gazdagsága gyakran hosszas álmodozásra készteti, ezért kétség sem férhet hozzá, hogy ehhez a vizes jegyhez egy vízágy illik, amiben kényelmesen merenghet.

    Granada vízágy – Szerezd be itt: Aqua Style Beds

Ha a továbbiakban sem szeretnél lemaradni az enteriőr tippekről és egyéb újdonságokról, akkor csatlakozz a Fourelle Co. közösséghez! Iratkozz fel a hírlevélre, amit heti egyszer küldünk!