Megérkezett az új Fourelle Co. termék! – Intensified pálcás illatosító

Kövesd a Fourelle Co.-t az Instagramon is!

Az Ancestor és a Bordázott váza után végre megérkezett az új, saját készítésű Fourelle Co. termék, az Intensified pálcás illatosító!

  • Hogyan született az Intensified?

    Az illat megalkotása egy rendkívül hosszú folyamat volt. Amikor az illatkeverő szakemberekkel leültünk, hogy kiválasszuk az illatjegyeket, amiket ők majd csokorba kötnek, akkor rengeteg finom illattal találkoztam. Már az elején kapásból ötöt ki tudtam volna választani, hiszen fantasztikusak voltak, de a maximalizmusom ezt nem engedte. Egyikről sem éreztem azt, hogy megtaláltam az igazit, ami a Fourelle Co. stílust képviseli.
    Ezt követően feltették nekem a kérdést, hogy melyik a kedvenc illatom, ez pedig a Baccarat Rouge 540, és ez alapján megalkották a Fourelle Co. Intensified illatot. Így tehát a pálcás illatosító a Rouge 540 parfümből született, amely keveredett a Fourelle Co. arculattal.

  • Milyen illatjegyek találhatóak meg benne?

    Az Intensified fejillata a könnyed jázmin és az aromás sáfrány; ezek keltik a legelső benyomást. A kompozíció leghangsúlyosabb jegye, a szívillat pedig a karakteres borostyán, ez adja az egész esszenciáját. Az alapillatok, a fehér cédrus és a fenyőgyanta mélységet kreál az illatnak. Előbbi energetizáló, míg utóbbi nyugtató hatású, így egy sajátos, de kellemes kontrasztot alkotnak.
    Az illatjegyek együttes keveredése egy jellegzetes és markáns illatfelhőt alkot, amelynek a karakteres jellege nem csap át tolakodóba. Elegancia, harmónia és kifinomultság – ez a Fourelle Co. Intensified.

  • Hogyan használd az otthonodban?

    Az Intensified illatosítót természetesen bárhol elhelyezheted, de személy szerint a nappaliban, a hálóban vagy a fürdőben tudom elképzelni a leginkább. Az illat hamar átjárja majd az egész helyiséget, kifinomult, harmonikus hangulatot árasztva. Az Intensified megalkotásakor a csomagolásra is extra figyelmet fordítottunk, így már két érzékszervünkre is hat. A fekete, matt dizájn egy letisztult és modern dekorációs elemként érvényesül bármely környezetben.

Ha a továbbiakban sem szeretnél lemaradni az enteriőr tippekről és egyéb újdonságokról, akkor csatlakozz a Fourelle Co. közösséghez! Iratkozz fel a hírlevélre, amit heti egyszer küldünk!