Kültéri bútorok – szezonális kedvencek

Kövesd a Fourelle Co.-t az Instagramon is!

A nyár a végéhez közeleg, de még akár egy hónapig is élvezhetjük a napsütést a kertben vagy az erkélyen a szezon legtrendibb kültéri bútorainak társaságában, ősszel pedig jöhet a pokrócos kuckózás a kedvenc könyvünkkel. Mutatjuk az aktuális kedvenceinket!

  • Calipso

    Sokáig kerestük az ideális bútort az otthonunk teraszára, de hosszas tervezés és válogatás után erre a dizájnra esett a választásunk. Multifunkcionális, mivel a párnák szabadon bárhol elhelyezhetők, így a kanapé egy pillanat alatt kényelmes pihenőággyá válik. Minimalista, modern és elegánsan letisztult, amit a teakfa naturális részletekkel egészít ki.

  • Makramé függőszék

    A bel- és kültéren egyaránt használható makramé függőszék klasszikus és bohém, miközben a tradicionális kézművességet idézi meg. Bárhová is helyezed, remekül feldobja majd a helyiséget.

  • Kettal

    A spanyol Kettal márka olyan bútorokat gyárt, amelyek funkcionálisak, és megoldást nyújtanak a modern élet felmerülő igényire. Kettal a külső térre a belső tér kiterjesztéseként tekint, többek között ezért is olyan töretlen a népszerűségük.

  • Kerti hintaszék

    Relax hintaszék, amiben jól esik megpihenni egy hosszú nap után. A bútor különlegessége a modern és a hagyományos elemek találkozásában rejlik. Higgy nekem, ez a terasz/kert jolly jokere lesz.

  • Modular sofa

    Roche Bobois best-seller kültéri verzióban. Ez a szett található meg nálunk is Olaszországban, és egyszerűen imádjuk! Maximális kényelem és ízléses dizájn kéz a kézben. A bútor gyönyörűen beleolvad a környezetbe, mégis ékköve a terasznak/kertnek.

Ha a továbbiakban sem szeretnél lemaradni az enteriőr tippekről és egyéb újdonságokról, akkor csatlakozz a Fourelle Co. közösséghez! Iratkozz fel a hírlevélre, amit heti egyszer küldünk!