Kitchen must-haves – Milyen vágódeszkát válassz?

Kövesd a Fourelle Co.-t az Instagramon is!

Akár konyhatündér vagy, akár „hobbiszakács”, egy stílusos és praktikus vágódeszka – legyen szó rusztikus, fából készült, vagy letisztult, modern változatokról – a te főzéseidet is feldobja, illetve megkönnyíti.

  • A környezetbarát

    Ahogyan arról neves magazinok, mint a Bon Appetit, az Epicurious vagy a The New York Times is beszámolt, a Material színes BPA-mentes vágódeszkái teljes egészében konyhai műanyag törmelékből és megújuló cukornádból készülnek. Vidám, fenntartható és nem utolsó sorban esztétikus konyhai kiegészítők kezdőknek, haladóknak és profiknak egyaránt.

    Szerezd be itt: Material

  • A rusztikus

    A mexikói Rasttro által készített, hagyományos fa vágódeszka a szakértő kézművesek kezei által lel formára. Ez az aprólékosan kidolgozott konyhai kiegészítő felelősségteljes gyártási folyamatok révén, minimális hulladékkal készül, és az alapanyag nyers, organikus mivoltának egyedi nyomait is magán viseli.

    Szerezd be itt: Anthropologie

  • A minimalista

    Ez a letisztult, minimalista vágódeszka természetes farostból készül, ami rendkívül tartós és nem porózus. Amellett, hogy jól bírja a kiképzést, szuper stílusos is! Ha szeretnéd dokumentálni a főzés folyamatát, ez a vágódeszka szép hátteret fog szolgáltatni az Insta vagy YouTube tartalmakhoz.

    Szerezd be itt: FOOD52

  • A többfunkciós

    Bambusz fa vágódeszka 4 darab BPA-mentes műanyag fiókkal és dobozzal, ami a helytakarékos dizájn kedvelőinek készült. A dobozok a vágódeszka alatt tárolhatók, és utána egyből a hűtőbe rakhatók. Egyszerű és kényelmes megoldás a praktikus konyha jegyében.

    Szerezd be itt: Amazon

  • Az autentikus

    A magyar kézműves kedvenc, avagy vágódeszka 100 éves bontott tölgyből Adorján Ernőtől a fenntartható magyar márka, a Printa forgalmazásában. Egy ilyen darab nem csak környezetbarát, de rendszeres ápolás mellett – időről időre érdemes olívaolajjal átkenni – akár egy életen vagy generációkon át fennmaradhat.

    Szerezd be itt: Printa

Ha a továbbiakban sem szeretnél lemaradni az enteriőr tippekről és egyéb újdonságokról, akkor csatlakozz a Fourelle Co. közösséghez! Iratkozz fel a hírlevélre, amit heti egyszer küldünk!