Kitchen must-haves – Milyen kávégépet válassz?

Kövesd a Fourelle Co.-t az Instagramon is!

A kávé története igen régre nyúlik vissza, de a kávézás iránti szenvedély a mai napig virágzik és élénken él a világ minden pontján. A napindító eszpresszó vagy az ebéd utáni latte elkészítése az alábbi funkcionalitásukban és esztétikájukban is kiemelkedő kávégépek segítségével manapság hihetetlenül egyszerű és egyfajta örömforrás is. Érkezzenek tehát az aktuális befutók ár szerint csökkenő sorrendben.

  • Tradicionális olasz minőség – LELIT

    A Lelit a klasszikusan elegáns design, az ultramodern technológia, a kényelmes funkciók elegyét nyújtja prémium kávégépeivel. Aki kedveli a hagyományos olasz minőséget és egy igazán stílusos kávégéppel díszítené konyháját, az ebben a szexi kis masinában biztos, hogy nem fog csalódni.

  • Kifinomultság és coolság kéz a kézben – NESPRESSO

    Kis helyen is elfér, vagány színével feldobja a teret és mindent tud, amit egy kapszulás kávéfőzőnek tudnia kell. Mi az? Hát persze, hogy a Nespresso új, Essenza Mini névre keresztelt kávégépe. Egyszerűen kezelhető, kompakt és fiatalos, miközben a tökéletes kávé örömét nyújtja.

  • Retró kedvenc modern köntösben – BIALETTI

    Az autentikus, mindenki által ismert kotyogós kávéfőzők újragondolt variációi a hagyományos eszpresszók élményét ígérik, miközben designban már a 21. század trendjeit képviselik. A Bialetti Venus a rozsdamentes acélból készült kotyogós gépei közül a legnépszerűbb – leginkább ízléses réz színe és praktikussága emeli ki a többi közül.

Ha tetszett az ajánlóm, akkor iratkozz fel a hírlevélre, így mindig elsőként értesülhetsz majd a Fourelle Co. újdonságokról!