Íróasztal rendszerezés hatékonyan

Kövesd a Fourelle Co.-t az Instagramon is!

A jól szervezett, igényesen kialakított íróasztal megkönnyíti, hatékonyabbá teszi a munkát, továbbá egyedi, rád jellemző esztétikájának hála megnyugtat, az otthonosság érzésével tölt el. Jöjjön hát pár íróasztal rendszerezős tipp, hiszen egy stílusos és rendezett asztalnál ülve a hétfők sem olyan borzasztóak, sőt!

  • Laptop, számítógép: legyen mindig előtted! Ha a laptopod vagy a számítógéped a fő munkaeszközöd, legyen mindig előtted, ez segít koncentrálni. 

    A leggyakrabban használt eszközök legyenek a domináns kezed ügyében! A telefon, toll, jegyzetfüzet stb. legyen mindig könnyen elérhető helyen! Ha kevés a hely az adott oldalon, használd ki a falfelületet is – például szerezd be ezt a fali tárolót, ami praktikus és letisztult is egyben.

  • Csak azt tartsd az asztalodon, amire szükséged van! A káosz egyik kiváltó oka az íróasztalok esetében, hogy olyan dolgokat is tárolunk rajta, amikre nincs szükségünk a munkánk során. Ezeket selejtezd le, illetve pakold át máshová!

    Tematizálj, csoportosíts! Azokat a dolgokat, amik a napi munkád során must have-nek számítanak, érdemes tematikus egységekbe rendezni. Például a névjegyeket tárold ebben a stílusos névjegy tálcában, az írószereknek pedig szuper helye lesz ebben a ceruzatartóban. 

  • Hagyj meg egy kis szabad helyet! A rendezettség akkor teljes, ha jut egy kis szabad hely a jövőbeni ad-hoc dolgoknak is. Nem beszélve arról, hogy ha nincs fullon az íróasztalod, akkor sokkal könnyebben átlátható. 

    Dobd fel személyes tárgyakkal! Persze csak módjával, ne vonják el a figyelmed! Elég egy apró szobanövény, fotó keretben vagy kedves ajándéktárgyak, amiket akár ebben a dupla asztali kosárban is tárolhatsz.

Ha tetszett az ajánlóm, akkor iratkozz fel a hírlevélre, így mindig elsőként értesülhetsz majd a Fourelle Co. újdonságokról!