Időtlen falszínek, ha már unod a fehéret

Kövesd a Fourelle Co.-t az Instagramon is!

Mire asszociálsz a fehér falakról? Tisztaság, nyugalom, minimalizmus... Ez a szín egy klasszikus alapot biztosít, ráadásul a bútorok, dekorációk kiválasztásánál se fogja megkötni a kezeid. Én is előszeretettel használom a projektek során, az otthonunkban is a legtöbb falfelület fehér, de a tervek még így is gyakran mást kívánnak. Milyen időtlen árnyalatot válassz fehér helyett? Mutatom az örök színpalettát!

Készítettem egy ízelítőt a kedvenceimből: a neutrális színekkel nehéz, szinte lehetetlen hibázni! Gyakran még a fehérnél is klaszikusabb választásnak bizonyulnak, hiszen gyönyörűen kiemelik egy helyiség egyéb színeit. Jöhet minden, ami a barna, a bézs, a zöld és a szürke finom vonalán mozog: mentsd le a fotót segítségnek, és indulhat is a festékvadászat!

Fourelle tipp: nézz körül a Naturalii Concept Storeban, csodás a választék, és még sosem csalódtam a minőségben!

————————

LIMEWASH PAINT?

Ha aktívan követed az enteriőr trendeket, akkor már bizonyára hallottál a limewash technikáról - ha mégsem, akkor pedig lefogadom, hogy már találkoztál ilyennel Pinteresten vagy offline. Az A21 felújításakor több falfelületen is használtuk; az egész lépcsőház és a Fourelle Pilates Studio is ezzel a módszerrel készült. Mindig sok dícséretet kapunk érte, és a mai napig én sem tudok betelni vele: mélységet és finom fényt köcsönöz a falaknak, még több izgalmat, kifinomultságot visz a neutrális színpalettába.

Fourelle Design Studio

Segítségre lenne szükséged? Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy konzultációt foglalj készülő álomlakásod, projekted megvalósításához!

Megnézem
  • Ha továbbra sem szeretnél lemaradni az enteriőr, beauty, lifestyle és divattippekről, akkor csatlakozz a Fourelle Co. közösséghez! Iratkozz fel a hírlevélre, amit heti egyszer küldünk!