Hogyan dekoráld a fürdőszobád?

Kövesd a Fourelle Co.-t az Instagramon is!

A fürdőszoba egy olyan helyiség, amelyről gyakran megfeledkezünk, csak azért, mert általánosságban kevesebb időt töltünk benne, mint a lakásunk többi részén. Ettől függetlenül nem elhanyagolandó terület, főleg, hogy nagyrészt feltöltődni járunk oda. Teljesen más élmény venni egy forró fürdőt vagy frissítő zuhanyt egy olyan helyen, amire kellő figyelem lett fordítva. Már egészen apró dolgok is segíteni tudnak ebben, például kisebb-nagyobb dekorációs elemek. Ezekből gyűjtöttem most össze nektek párat; mindegyik végtelenül egyszerű fürdőszobai kiegészítő, mégis rengeteget számít egy-egy ilyen változtatás, a hatását azonnal érezni fogod!

  • Bambusz fürdőszobai kilépő Minél több természetre reflektáló elemet viszel az otthonodba, az annál kellemesebb hangulatúvá válik.
    Szerezd be itt: Overstock

  • Kézi készítésű fa asztalka A fürdőszobai bútorokat se hanyagold el, már egy egyedibb kisasztal is sokat emelhet a helyiség hangulatán.
    Szerezd be itt: Serena and Lily

  • Kerámia fürdőszoba szett 

    Egy egymáshoz illő fürdőszobai szett igazán apró, de annál fontosabb részlet.

    Szerezd be itt: Zara Home

  • Pamut törülköző 

    A törülközőkre tekints úgy, mint a hálószobában az ágyneműre: kulcsfontosságú szerepük van, ezért lehetőleg jó minőségű, 100% pamut összetételűeket válassz!

    Szerezd be itt: Zara Home 

  • Szennyestartó kosár 

    Ma már rengeteg ízléses szennyestartó opció létezik, amellyel még a környezeted is dekorálhatod. 

    Szerezd be itt: Zara Home 

  • Dekoratív gyertya 

    A gyertya az örök jolly joker, bármely helyiséget azonnal otthonosabbá varázsol.

    Szerezd be itt: Anthropologie 

Ha a továbbiakban sem szeretnél lemaradni az enteriőr tippekről és egyéb újdonságokról, akkor csatlakozz a Fourelle Co. közösséghez! Iratkozz fel a hírlevélre, amit heti egyszer küldünk!