Hogyan alakítsd ki a saját Pinterest álomkonyhád?

Kövesd a Fourelle Co.-t az Instagramon is!

Ha te is az enteriőr dizájn szerelmese vagy, akkor minden bizonnyal neked is megvan az álomkonyhád... Pinteresten. Ezzel nem vagy egyedül, de ha végre eljön az idő, hogy megalkosd a sajátod, akkor a legrosszabb, amit tehetsz, ha egy az egyben lemásolod a Pinterest kedvenced. A mai blogposztban pár személyes tippet hoztam, ami segíthet, hogy az álomkonyhád valóban a sajátod legyen, ne pedig egy impluzív katalógus másolat.

  • Amikor elkezdek egy konyhát megtervezni, az elsődleges szempont megismerni a használóját és szokásait. Így volt ez nálunk is, életem legkínlódósabb melója; a mi konyhánk tervezése. Laci brutál háklis a főzésre, ráadásul az ő igényeit kiszolgálni, huh... :D Nagyon szeret főzni, ő tényleg használja a konyhát, így fontos volt neki a praktikusság, nekem meg az esztétikum. Amerikai konyhánk van, ami annyit jelent, hogy egy légtérben helyezkedik el a nappalival és az étkezővel, szóval mindenhonnan látni. Ebből adódóan számomra a legfontosabb az volt, hogy semmiképp se legyen nyitott pult! Mindenki odapakol, kint marad a narancsfacsarótól kezdve az ég tudja miig minden is, ami káoszt és zsúfoltságot eredményez. Ez egy hozzám hasonló rendmániásnak csak frusztráltságot okoz, szóval nyitott pult semmiképp!

Mivel a konyha a lakás központi része, ezért szerettem volna üvegszekrényt, ahova a családi kristályokból, szép tányérokból látványos dekorációt készíthetek, de egész egyszerűen még az evőeszközök megvilágításával is dolgozhatok. Egy nagy szigetet képzeltem el, amihez oda tudunk ülni reggelizni és a kivételes, mutatós darabokat egy megvilágított, üveges sarokban ki tudom állítani. A szigetben található egy 90 cm-es italhűtő, egy 90 cm-es nagy sütő és egy 90 cm-es főzőlap, plusz egy nagy mosogató, amit a pult kövéből csináltattam. Nálunk minden konyhai gép Miele. A hátsó falon egy dupla hűtő van, egy 6 cm-es sütő-mikró, két borhűtő, egy edénymelegítő és egy vákumozó. A személyes kedvencem a megemelt mosogató, mivel folyamatosan fájt a hátam. Ennek végre vége: felemeltettem a mosogatógépet, így végre nem kell lehajolnom a ki-és bepakoláshoz.

Fourelle Design Studio

Segítségre lenne szükséged? Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy konzultációt foglalj készülő álomlakásod, projekted megvalósításához!

Megnézem

Ha a továbbiakban sem szeretnél lemaradni a tippekről és egyéb újdonságokról, akkor csatlakozz a Fourelle Co. közösséghez! Iratkozz fel a hírlevélre, amit heti egyszer küldünk!