Fürdőkád polc – Miért érdemes beszerezned és hogyan használd?

Kövesd a Fourelle Co.-t az Instagramon is!

A kijárási korlátozások alatt az otthon szerepe nagyban felértékelődött, így a négy fal között töltött időt kellemesebbé, kényelmesebbé alakító kiegészítők, tárgyak is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Ide tartozik a fürdőkád polc is, amely régóta elérhető a piacon, ám csak az utóbbi időben került be a köztudatba csak igazán. Cikkünkben most a fürdőkád polcé a főszerep, és bemutatjuk, hogy hogyan tudod használni ezt a szuper fürdőszobai elemet.

  • A fürdőkád polcot elsősorban az „énidő” még kényelmesebbé varázsolásának céljából szerzik be. A polcra biztonságosan elhelyezheted a telefonod, a tableted vagy akár még a laptopod is, és már indulhat is a sorozat-vagy filmnézés – az illatos habok mögül élvezve.

  • A fürdőkád polccal offline kikapcsolódáshoz is berendezkedhetsz: mi sem kellemesebb, mint egy hűvös, őszi napon, a kedvenc könyvedet egy kád forró fürdőből olvasni? Már egy negyedórás pihenés is garantáltan feltölt majd, de ha időd engedi, addig relaxálj, amíg a testednek és lelkednek is jól esik!

  • Az igazi meghitt hangulat megteremtéséért ne feledkezz meg a gyertyákról sem! Ezek lehetnek úszógyertyák vagy kellemes illatgyertyák is: a citrusos illatjegyek energetizálnak, míg a levendula segít ellazulni a későbbi órákban.

  • Miért ne vinnél magaddal a kikapcsolódáshoz egy pár finom falatot is? Válassz frissítő gyümölcsöket, kényeztető bonbonokat, de kedved szerint egy ínyenc sajttálat is készíthetsz! A kedvenc italod se hagyd ki a buliból, legyen az egy bögre forró tea, egy pohár zamatos bor vagy akár egy izgalmas koktél!

  • A kikapcsolódásod még magasabb szintre emelheted, ha a fürdővizednek is kellő figyelmet szentelsz. Használhatsz fürdőbombát, illóolajokat, fürdősókat, ha pedig épp egyik sincs a fürdőszobádban, akkor egész egyszerűen egy tusfürdő is megteszi, amit fel is tudsz habosítani. Az extra vizuális élvezetért pedig díszítsd a fürdővizet virágszirmokkal!

  • A fürdőkád polc akkor is remekül jöhet, ha a tisztálkodáshoz szükséges termékeidnek nincs elegendő helye a kád körül, vagy a szélén. Ezt a kiegészítőt használva már kényelmesen el fogsz férni, a tusfürdők, a samponok, a szappanok és minden egyéb egy karnyújtásnyira, előtted lehet.

Ha a továbbiakban sem szeretnél lemaradni az enteriőr tippekről és egyéb újdonságokról, akkor csatlakozz a Fourelle Co. közösséghez! Iratkozz fel a hírlevélre, amit heti egyszer küldünk!