Fourelle termékválogatás – októberi kedvencek

Kövesd a Fourelle Co.-t az Instagramon is!

Hosszas tervezés és munka után végre megnyílt a Fourelle Co. webshop! A saját tervezésű, egyedi termékekről hónapról hónapra kerül le a lepel, de első körben az Ancestor és a Bordázott vázáé a főszerep, amiket ebben a cikkben is részletesebben bemutatok nektek.
A termékpalettán egyéb ismert, minőségi márkák lifestyle és lakberendezési tárgyai is megtalálhatóak, amelyeket gondosan, a saját ízlésem szerint válogattam össze nektek, hogy maximálisan harmonizáljanak a Fourelle Co. életstílussal.
Ebben a cikkben a Shop-ból az öt aktuális kedvenc termékem emelem ki és mutatom be nektek.

  • ANCESTOR VÁZA

     

    Az Ancestor váza volt az egyik első Fourelle termék, amit elkezdtünk fejleszteni. A dizájn a múlt és a jelen fúziója: a formatervezése az ősi szobrokra reflektál, a végeredmény mégis egy elegáns, modern remekmű. A grandiózus méretéből adódóan már önmagában is azonnal vonzza és rögzíti a tekintetet, valamint emeli bármely enteriőr hangulatát; egy igazi modern klasszikus. A váza fekete és fehér színben is elérhető.

    Az egyik legkedvesebb darabom a Fourelle kollekcióból, egy ilyen termékkel nem kell túlgondolni az enteriőr styling-ot, hiszen már önmagában is elegendő dekorációt nyújt bármely térnek.

  • BARE LEN ASZTALTERÍTŐ

     

    Nemrég publikáltam egy blogposztot, amiben a hangulatos asztalterítéshez adtam nektek tippeket. Nem csak különleges alkalmakkor, de a hétköznapokon is szeretem megadni a módját a közös étkezéseknek, mivel úgy gondolom, hogy nagyon fontosak ezek az apróbb, otthoni rituálék, ráadásul minden étel jobban esik egy igényesen megterített asztalról. Éppen ezért a Printa asztalterítője is a termékpaletta részét képezi, amelynek minőségi len anyaga látványra és tapintásra is igazán kifinomult, ráadásul ez a textília extra gyorsan szárad és strapabíró.

  • ZSÁLYAZÖLD PAMUT TAKARÓ

     

    Minden nappaliba vagy hálóba elengedhetetlen elem egy-két pokróc, hogy igazán otthonos és komfortos legyen a helyiség. Az őszi, kuckózós szezonban pedig különösen fontos, hogy legyen a közelben egy puha takaró az olvasgatáshoz, filmnézéshez vagy egyszerűen csak egy esti, otthoni relaxáláshoz. Ez a Butlers takaró a 100% finom pamut anyagának köszönhetően pihe-puha és kellemes a bőrnek, a zsályazöld színe pedig egyszerre menő és stílusos.

  • BORDÁZOTT VÁZA

     

    bordázott kerámia váza az egyszerűséget, a “kevesebb több” elvét ünnepli. Egy igazán finom, letisztult darab, amely a minimalista dizájnnak köszönhetően bármely enteriőrhöz ízlésesen illik.
    Már üresen, önmagában is egy stílusos dekorációs elem, de egy friss virágcsokor is gyönyörűen mutat benne – legyen az bármilyen színvilágú. Imádok üde virágcsokrokkal hazatérni, így korábban már olvashattatok a blogon csokorkészítésről, amit ide kattintva értek el, ha esetleg némi ihletre lenne szükségetek.

  • ZAHA HADID KÖNYV

     

    Imádok olvasni, ezért számos könyv is felkerült a termékpalettára, többek között coffee table darabok is, amik olyan nagy alakú, mutatós könyvek, amelyek az érdekes szövegek mellett tele vannak gyönyörű, inspiráló képekkel is.

    Az olimpiai helyszínektől a világszínvonalú reptérekig, ez a könyv az első Pritzker-díjat nyert női építész, Zaha Hadid összes alkotásának gyűjteménye. Hadid forradalmi építész volt: hosszú évekig széles körben elismerték, még számos díjat is nyert, annak ellenére, hogy gyakorlatilag nem épített semmit. Néhányan úgy tartották, hogy munkáját egyszerűen lehetetlen megépíteni, élete utolsó éveiben azonban merész elképzelései valósággá váltak. Lenyűgöző fotók, mélyreható szövegek és Hadid saját rajzai is megtalálhatóak ebben az izgalmas könyvben.

Remélem tetszett az ajánlóm, ha a többi termékre is kíváncsi vagy, akkor látogass el a Fourelle Shop-ba!