A nappali origója – dohányzóasztal styling

Kövesd a Fourelle Co.-t az Instagramon is!

A nappali egyik legfontosabb eleme a dohányzóasztal. Ha úgy érzed, itt az ideje, hogy feldobd kicsit ezt a teret, a dohányzóasztal styling tippjeinknek most örülni fogsz.

  • Vintage

    Letisztult, kerek kivitelezés. Nézz körül a vintage vásárokon offline vagy online, mert igazi kincsekre lelni a minimalista stílusú darabok között is, akár csak ez a Roger Spunger dohányzóasztal!

  • Naturális

    Váza, gyertyák és könyvek – ezek pont elégségesek ahhoz, hogy feldobják ezt a különleges, fából készült dohányzóasztalt, ami remekül illik country stílusú vagy természet ihlette otthonokba.

    Fotó: OKA

  • Minimalista

    Határozott ívekkel definiált minimalista kivitelezés jellemzi az alábbi dohányzóasztalt, ami modern környezetben mutatós igazán. A pontot néhány ízléses kiegészítővel teheted fel az i-re – skandináv stílusú darabok előnyben!

    Fotó: Umbrella Visual

  • A merész

    Ha inkább a markáns, expresszív styling áll hozzád közel, akkor ez a Jonathan Adler kreáció valószínűleg tetszeni fog. Azok, akik nem félnek a vibráló személyiségüket lakásukban is kifejezni, odalesznek ezért a dohányzóasztalért. A dekorálásnak csak a képzelőerő szabhat határt – színes, mintás, illetve monokróm elemek is ütősek lehetnek ebben a kompozícióban.

    Fotó: Jonathan Adler

  • Klasszikus

    A zsámolyként is funkcionáló dohányzóasztal a klasszikus dizájn kedvelőinek készült, illetve azoknak, akik szeretik a praktikumot is becsempészni otthonukba.

    Fotó: Patticake Wagner

Ha a továbbiakban sem szeretnél lemaradni az enteriőr tippekről és egyéb újdonságokról, akkor csatlakozz a Fourelle Co. közösséghez! Iratkozz fel a hírlevélre, amit heti egyszer küldünk!