A nappali origója – dohányzóasztal styling

Kövesd a Fourelle Co.-t az Instagramon is!

A nappali egyik legfontosabb eleme a dohányzóasztal. Ha úgy érzed, itt az ideje, hogy feldobd kicsit ezt a teret, a dohányzóasztal styling tippjeinknek most örülni fogsz.

 • Vintage

  Letisztult, kerek kivitelezés. Nézz körül a vintage vásárokon offline vagy online, mert igazi kincsekre lelni a minimalista stílusú darabok között is, akár csak ez a Roger Spunger dohányzóasztal!

 • Naturális

  Váza, gyertyák és könyvek – ezek pont elégségesek ahhoz, hogy feldobják ezt a különleges, fából készült dohányzóasztalt, ami remekül illik country stílusú vagy természet ihlette otthonokba.

  Fotó: OKA

 • Minimalista

  Határozott ívekkel definiált minimalista kivitelezés jellemzi az alábbi dohányzóasztalt, ami modern környezetben mutatós igazán. A pontot néhány ízléses kiegészítővel teheted fel az i-re – skandináv stílusú darabok előnyben!

  Fotó: Umbrella Visual

 • A merész

  Ha inkább a markáns, expresszív styling áll hozzád közel, akkor ez a Jonathan Adler kreáció valószínűleg tetszeni fog. Azok, akik nem félnek a vibráló személyiségüket lakásukban is kifejezni, odalesznek ezért a dohányzóasztalért. A dekorálásnak csak a képzelőerő szabhat határt – színes, mintás, illetve monokróm elemek is ütősek lehetnek ebben a kompozícióban.

  Fotó: Jonathan Adler

 • Klasszikus

  A zsámolyként is funkcionáló dohányzóasztal a klasszikus dizájn kedvelőinek készült, illetve azoknak, akik szeretik a praktikumot is becsempészni otthonukba.

  Fotó: Patticake Wagner

Ha a továbbiakban sem szeretnél lemaradni az enteriőr tippekről és egyéb újdonságokról, akkor csatlakozz a Fourelle Co. közösséghez! Iratkozz fel a hírlevélre, amit heti egyszer küldünk!