Éjjeliszekrény styling tippek

Kövesd a Fourelle Co.-t az Instagramon is!

Az éjjeliszekrény egy igen fontos bútordarab a lakásban, hiszen ezt látjuk, használjuk lefekvéskor és ébredéskor, tehát mondhatjuk, hogy bekeretezi a napunkat. Fontos, hogy praktikus és dekoratív legyen, továbbá tükrözze a személyiségünket. Az alábbi styling tippekkel te is olyanná varázsolhatod az éjjeliszekrényed, amivel öröm lesz indítani vagy zárni a napot.

  • Pasztell minimalizmus

    A minimalizmus az egyik legpraktikusabb rendezési elv és stílus. Ha azonban nem szeretnéd a végletekig lecsupaszítani az éjjeliszekrényed, de kedveled az egyszerű, mégis látványos megoldásokat, akkor válaszd a pasztell színvilágot és a szokatlan megjelenésű dekorációs elemeket!

  • Egyedi és praktikus

    Játssz a színekkel, textúrákkal, formákkal! Egy dizájnos lámpa, a kedvenc könyved és persze hangulatos kiegészítők segítségével letisztult, funkcionális és a saját ízlésednek megfelelő éjjeliszekrényt kreálhatsz.

  • Ornamentum kavalkád

    Bátran kísérletezgess az egyes díszítő elemek halmozásával, nem csak a minimalista elrendezések lehetnek stílusosak. Egy ilyen kompozíció megalkotásánál mindig ügyelj rá, hogy legyen egy fő elem, ami kitűnik a többi, azt körülölelő részlet közül!

  • Természetes

    A természetesség sosem megy ki a divatból! Natúr árnyalatú, természet ihlette kiegészítőkkel éjjeliszekrényed egyszerre lesz kifinomult és környezetbarát kialakítású.

  • Romantikus és nőies

    Friss virágok és klasszikus elegancia némi rusztikus bájjal – a párizsi sikket hordozó kiegészítők mellett remekül mutatnak az ódon felületek, valamint a „provance-i” és a vintage stílus elemei.

Ha a továbbiakban sem szeretnél lemaradni az enteriőr tippekről és egyéb újdonságokról, akkor csatlakozz a Fourelle Co. közösséghez! Iratkozz fel a hírlevélre, amit heti egyszer küldünk!