Egy korty dizájn – íme a kedvenc pohárkészleteink

Kövesd a Fourelle Co.-t az Instagramon is!

Egy csajos party, laza piknik, tematikus házibuli vagy családi program alkalmával is előkerülhetnek azok a menő pohárkészletek, amik még vidámabbá, elegánsabbá vagy épp Insta-kompatibilisebbé tehetik az adott eseményt. Az alábbiakban kedvenc üvegpohár-szettjeinket mutatjuk be; ha számodra nemcsak az a fontos, hogy mit iszol, hanem az is, hogy miből, illetve szereted a művészi, vintage vagy épp bohém kiegészítőket, akkor most jól figyelj!

  • A kristály pohár

    Ha gin tonic rajongó vagy, akkor ez a pohár tuti, hogy a szívedhez nő majd. A hagyományos kristály pohár kinézetével az autentikus retro darabokat idézi, mégis modern beütése van. Igazi elegáns, kifinomult darab, ami még a pénztárcád is kíméli, ráadásul 3 év garancia is jár hozzá.

  • A sokoldalú

    Játékos, egyedi, sokféleképpen használható – ilyen és ehhez hasonló jelzőkkel írhatók le leginkább a Sophie Lou Jacobsen tervezte üvegpoharak. Legyen szó egy zamatos rozéról vagy egy élénkítő smoothie-ról, ezekből a rendhagyó, színes poharakból minden nedű jobban esik.

  • A művészi

    Formáld az imádott italaidat drágakőszerű remekművekké ennek a különleges szettnek a segítségével! A kristályüvegből készült, gyémántformájú poharak és kancsó a golden hour fényeiben nyújtja a legkáprázatosabb látványt. Ha kedveled a művészi kompozíciókat, akkor ezt a készletet neked tervezték.

  • A funky

    Borospoharak, amelyek letisztult dizájnjukkal és vonzó színeikkel varázsolnak el. Sőt, amellett, hogy vidám és bohém stílusúak, boroszilikát üvegből készülnek, ami lényegesen tartósabb, mint a normál üveg. A poharak árnyalatai tökéletesen harmonizálnak egymással, és bármilyen alkalomra bevethetők, legyen szó fancy vacsoráról vagy önfeledt házibuliról.

  • A vintage

    Egy kor, ami az őrült partykról, a feltűnőbbnél feltűnőbb maskarákról és a swing dallamokról szólt: A nagy Gatsby hangulatát idézi meg az alábbi pohárkészlet, amely fennkölt arany szegélyével és klasszikus dizájnjával a múlt század ikonikus évtizedébe repít vissza.

Ha a továbbiakban sem szeretnél lemaradni az enteriőr tippekről és egyéb újdonságokról, akkor csatlakozz a Fourelle Co. közösséghez! Iratkozz fel a hírlevélre, amit heti egyszer küldünk!