6 figyelemre méltó magyar formatervező

Kövesd a Fourelle Co.-t az Instagramon is!

Mitől lesz személyisége az otthonodnak? A megragadó részletektől, átgondolt kompozícióktól. Már egy-két különleges dizájner darab is azonnal karakteressé és izgalmassá varázsolja a környezeted. Számos hazai tehetség akad a dizájn világában, ezért készült egy szubjektív Fourelle lista, amiből kedvedre válogathatsz, mielőtt még beleásnád magad a nemzetközi kavalkádba. Olvass tovább a hat figyelemre méltó magyar formatervezőért!

  • ERROR N’ MORE

    Szerinted léteznek véletlenek? Bárhogy is legyen, Szabó Ádám Csaba, az Error N’ More tervezője alkotás közben olyan körülményeket teremt, hogy a véletlenek és hibák létrejöhessenek. A kerámiái egyediek és megismételhetetlenek, és felfedik a botlásokban rejlő lehetőségeket. Ha szeretnéd az étkezések minőségét emelni, akkor feltétlenül kövesd a márkát, mert egy ilyen kerámiából valóban élménnyé válnak a gasztronómiai élvezetek. Hamarosan egy Error N’ More interjút is olvashattok az oldalon, stay tuned!

  • OBAI

    Gondoltál már arra, hogy betonnal dekoráld a környezeted? Nos, Mázsi Boglárka – az OBAI megálmodója – igen, amikor már az alapszakos kerámia tanulmányait is beton tárggyal zárta. Nem sokkal később, 2018-ban megalapította saját márkáját, amely az anyag iránti szeretet és a szabad kísérletezés jegyében jött létre. A mécsestartó szett egy Fourelle kedvenc lett, egyszerűen zseniális a kontraszt, amit a beton hűvössége és az égő gyertya lángja kreál. A brutalista építészet szerelmeseinek kötelező!

  • VIAPLANT

    Vidd haza Monet virágoskertjét! A Viaplant márkát az örökség koncepciója határozza, ami a gyakorlatban különböző növények prezerválásával valósul meg, amik aztán bútorok, lámpák, burkolóanyagok és különböző tárgyak formájában élnek tovább. A legizgalmasabb ezek közül egyértelműen a növényi textúrák és a fény varázslatos kombinációja, amely mesebeli, mégsem giccses: ízléses és modern hangulatvilágítást kreál.

  • KEZEMURA

    Somoskői Gábor kerámiái hamar óriási sikerre tettek szert, napjainkban pedig már egy fél nap alatt elkapkodják a Kezemura webshop készletét. Minek köszönhető a nagy népszerűség? Először is, elég csak egy pillantást vetni a munkásságára, és máris magától értetődő a rajongás. Másodszor pedig, a Kezemura egyik fő célja, hogy emlékezetesebbé varázsolja a mindennapi, apróbb pillanatokat, mint például a reggeli kávé/tea rituálét, így a termékpaletta nagy részét ázsiai ihletésű csészék teszik ki. Egy ilyen tárgy a legtöbbek számára elérhető, a vágyott kerámia megszerzését követően pedig az azonnal a napi rutin részévé válik, és már kész is a varázslat.

  • LUMOCONCECPT

    A LumoConcept mögött egy budapesti székhelyű, mérnökökből és dizájnerekből álló csapat tevékenykedik, hogy lámpáik egy adott tér hangulatával tökéletes összhangot teremtsenek. Fali, mennyezeti és asztali darabokat is terveznek és gyártanak, szerencsére nem csak menő vendéglátóhelyeknek, de az otthonodba is! A LumoConcept olyan világítástechnikai megoldásokat kínál, amikben garantáltan nem fogsz csalódni: kifinomultság, letisztultság és kortárs megjelenés, mindezt magas minőségben.

  • MARĒK MŰHELY

    A Marēk Műhely kerámiái tökéletlenségükben tökéletesek. A közgazdász végzettségű házaspár a multicégek mókuskerekeiből kiutat keresve álmodta meg a családi vállalkozását. A munkájuk során hagyományörző elemeket kortárs dizájnnal vegyítenek az esztétikát és a funkciót szem előtt tartva. Rendszeresen workshop-okat is tartanak, amin egyszer mi is részt vettünk, és szuper élményben volt részünk. Elkészítettük a saját tányérainkat, amiben végig kedvesen és türelmesen a segítségünkre voltak, mindezt fesztelen hangulatban.

Ha a továbbiakban sem szeretnél lemaradni az enteriőr tippekről és egyéb újdonságokról, akkor csatlakozz a Fourelle Co. közösséghez! Iratkozz fel a hírlevélre, amit heti egyszer küldünk!