5 dolog, amire szükséged van a téli szezonban az otthonodban – karácsonyi dekorációk

Kövesd a Fourelle Co.-t az Instagramon is!

Beköszöntött a hideg tél, hamarosan karácsony, így egyre szívesebben kuckózunk be esténként és díszítjük a lakást is, hogy minél tovább tartson az ünnepi hangulatunk. Mivel tehetjük még tökéletesebbé a téli estéket és az ünnepeket? Ehhez mutatok most 5 nélkülözhetetlen darabot.

  • Illatgyertya

     

    Egy finom illat meghitté teszi otthonunkat, a gyertya pedig fényével varázsolja otthonossá a hangulatot vagy még fényesebbé az ünnepet. Bármelyik is a cél, a Fourelle Santa Baby saját tervezésű, limitált illatgyertya jellegzetes fahéj, kókusz, tonkabab és vanília illatával szó szerint megfűszerezi a teret, kellemes és otthonos karácsonyi illatfelhőt alkotva.

  • Öltöztesd ünneplőbe a lakást!

     

    Karácsony közeledtével nem csak hangulatunk, de a lakásunk is ünneplőbe öltözhet. Az őszi földszínű kiegészítőket, párnákat felválthatják az élénkebb, ünnepélyesebb színek, mint az arany, az ezüst vagy a bordó. A Dubai különleges arany díszpárnatökéletes kiegészítője lesz az ünnepeknek.

    Kell-e idillikusabb hangulat hideg téli estéken, mint a kandallóban pattogó fa hangja és a tűz narancsos fénye? Bár az őszi must-have daraboknál már említettem, az igazi téli hangulat elengedhetetlen kiegészítője.

  • Nincs igazi téli hangulat fenyő nélkül!

     

    Az otthonunk dekorálásában és díszítésében az a legjobb, hogy tényleg csak a fantáziánk szabhat határt. Készítsünk asztali díszeket, vagy használjuk bátran a lakásban található virágtartókat, amire az Oasis függőkaspónk is tökéletes lehet. Egy ízlésesen, fenyőből összeállított csokorból mutatós és illatos dekoráció lesz.

  • Válts puhább textúrákra!

     

    Mi kell a tökéletes kuckózáshoz? Egy pihe-puha takaró! A vékonyabb, pamut takarókat felválthatják a puhább textúrák és az őszi színeket is bátran cseréld le. Az sem baj, ha igazi karácsonyi hangulatú takarót választasz!

  • Karácsonyi fényekből sosem elég!

     

    Elő a füzérekkel! A fénysorokat sokan csak karácsonykor használják dekorációhoz, pedig egész télen különleges hangulatot biztosít otthonunknak. A sárgás fények puhítják otthonunk fényeit, a fehér pedig még ünnepibbé teszi majd.

Ha a továbbiakban sem szeretnél lemaradni az enteriőr tippekről és egyéb újdonságokról, akkor csatlakozz a Fourelle Co. közösséghez! Iratkozz fel a hírlevélre, amit heti egyszer küldünk!