5 okos háztartási gép a mindennapokra

Kövesd a Fourelle Co.-t az Instagramon is!

A technológiai innovációkkal szinte már lehetetlen lépést tartani, minden hétre jut valami újdonság. A felfedezések haszna a legtöbb esetben erősen megkérdőjelezhető, de úgy gondolom, hogy mindenki döntse el maga, hogy mire van szüksége, és mire nincs. Mindenesetre számos okos háztartási gép vált mára mindennapos használati eszközzé, amik nagyban megkönnyítik az életünket. Ennek apropóján készítettem egy listát, amiben olyan termékeket gyűjtöttem össze, amikkel talán még te sem találkoztál.

  • OKOS VIRÁGCSERÉP

    Végre vége az örökös lelkiismeretfurdalásnak!  A Parrot POT gondoskodik róla, hogy növényeid túléljék, ha elfelejtenéd a locsolást, vagy esetleg hosszabb nyaralásra mennél: Bluetooth kapcsolaton és egy applikáción keresztül (Flower Power) képes kommunikálni veled. Természetesen a megfelelő mennyiségű vízzel látja el a növényeid – amikor szükségük van rá – és a fény, hőmérséklet, talajnedvesség és a tápanyagok arányát elemezve küld neked információkat a növényed állapotáról vagy éppen figyelmeztetéseket. Így tényleg nyugodt lesz a nyaralás!

  • OKOS HŰTŐ

    Hála az LG folyamatos fejlesztéseinek, nem csak a folyamatos hűtő nyitogatásról szokhatunk le: a Door -in- Door technológiának köszönhetően két koppintással „benézhetünk” a hűtőszekrényünkbe úgy, hogy ki sem kell nyitnunk. a 2020-ban bemutatott legújabb LG InstaView ThinQ hűtőgép még ennél is többet tud: az AI Connect funkcióval például ételjavaslatokat ad, információkat küldhet a víztisztítónak a kiválasztott fogás elkészítéséhez szükséges vízmennyiségről, a csatlakoztatott sütőn pedig a recept alapján beállíthatja a szükséges hőmérsékletet is.

  • OKOS VILLA

    Tökéletes segítség lehet, ha éppen életmód váltás előtt állsz: az összegyűjtött információk alapján a HAPIfork segít megváltoztatni az étkezési szokásaid a célodnak megfelelően. Segít csökkenteni az étkezések sebességét, ezzel javítani az emésztést, vagy más, a gyomorrefluxszal és a testsúlykontrollal kapcsolatos problémákat, de figyelmeztet arra is, hogy a szervezeted számára optimális időpontokban étkezz.

  • KITCHEN AID

    „It’s the best kitchen aid I’ve ever had!”
    Kevés olyan konyhai eszköz van, ami mára már elérhető státuszszimbólum lett.
    KITCHEN AID pont ilyen: az 1919-ben Herbert Johnson munkájának köszönhetően piacra kerülő konyhai segítség – amit felesége a fenti mondattal köszöntött – csak 2009-ben kapta meg egyedi, formatervezett alakját és a védjegyévé vált vörös metál színét. Hasznos eszköz, ami tényleg mindet el tud végezni a konyhában, és még különösen dekoratív is.

  • PHILIPPE STARCK JUICY SALIF 

    Bár nem klasszikus konyhai gépről beszélünk, ikonikus darab. A sztori szerint Starck egy olaszországi pizzériában skiccelte fel egy szalvétára a citromfacsaró tervét, és küldte el Alberto Alessinek, ebből született meg 1998-ban az Alessi márka terméke, ami a világ egyik legismertebb dizájntárgya lett, köszönhetően a túlméretezett pókra emlékeztető formájának.

Ha a továbbiakban sem szeretnél lemaradni az enteriőr tippekről és egyéb újdonságokról, akkor csatlakozz a Fourelle Co. közösséghez! Iratkozz fel a hírlevélre, amit heti egyszer küldünk!