Nők az autóban – miért jó, ha megszerzed a jogsit?

Kövesd a Fourelle Co.-t az Instagramon is!

Azon agyalsz, hogy belevágj-e a jogosítvány megszerzésébe, illetve az autóvásárlásba? Szeretnél vezetni, de nem vagy biztos benne, hogy megéri-e neked ez az egész hercehurca? Zavarónak tartod, hogy sokan lenézik a női sofőröket? Megértem a kételyeid, de hidd el, imádni fogod a vezetést. Hogy miért? Már mondom is.

  • Új életmód – Ha autót vezetsz, akkor oda mehetsz és akkor, ahová és amikor szeretnél, nincsenek kötöttségek. Egy sokkal kalandosabb és aktívabb életet élhetsz. Hétvégi csajos kiruccanások, gasztrokirándulások vagy lélekemelő, merengős egyedüli tripek – az autó maga a szabadság.

  • Új barátnő – Az autóval egy új barátnőre is szert teszel, aki megbízható, okos, cool és nem mellesleg tud titkot tartani. Kitombolhatod szerelmi bánatodat egy ciki számot bömböltetve, miközben #badhairday-t tarthatsz és panaszkodhatsz bármiről – a négykerekűd sosem fog rád unni.

  • Új idő menedzsment – Noha a csúcsforgalomban néha igencsak időigényes eljutni A-ból B-be, ha kitapasztalod, mikor és hogyan a legegyszerűbb a közlekedés a városban, akkor az egy új időbeosztást is jelent számodra. Így több időd lesz magadra, a családra, a barátokra.

  • Új szenvedély – Az adrenalinlöket, amelyet akkor érzel, amikor a volánnál ülsz, sokkal-sokkal erősebb, mint amikor megeszel egy egész tábla csokit – vagy kettőt. És igen, kedves srácok: a lányoknak legalább akkora élmény a vezetés, mint nektek!

  • Új szerep – Eleged van abból, hogy az apukád, a testvéred, a haverod vagy a pasid diktál, és hozzájuk vagy kötve, amikor autóba ülsz? Ha megtanulsz vezetni, illetve beruházol egy saját autóra, akkor te leszel a főnök, de ez nagy felelősséggel is jár. Továbbá új szerepben találhatod magad amiatt is, mert végre te is érte tudsz menni a gyerekért vagy el tudod intézni a nagybevásárlást stb.

  • Új mérföldkő – Végül, a jogsi megszerzése egy új mérföldkövet is hoz az életedbe, érettséggel és függetlenséggel jelöl meg téged. Egy ilyen eredmény elérése egy nagy adag önbizalomfröccs, amit neked is át kell élned, ha úgy érzed, hogy készen állsz rá.

Remélem, hasznos tippekkel gazdagodtál a cikkből, ha pedig továbbra sem szeretnél lemaradni az újdonságokról, akkor iratkozz fel a hírlevélre!