Kedvenc self-care mobilappjaim

Kövesd a Fourelle Co.-t az Instagramon is!

Mi is az öngondoskodás? Hálásnak lenni? Megenni egy tábla csokit? Feltenni egy arcmaszkot? Eljutni az edzőterembe? Elengedni a mérgező kapcsolatokat? 10 percig mélán nézni a világ legszexibb pasijának fotóját? Elutazni valahová és két hétre totál elengedni mindent?

Tény, hogy sokkal könnyebb megengedni magunknak a bűntudat nélküli öngondoskodást, mint ténylegesen megtenni az első lépéseket. Azzal, hogy megnyitottad ezt a cikket, máris elindultál az úton. A következő etapban töltsd le az alábbi stresszcsökkentő applikációk valamelyikét, amelyek segíthetnek ténylegesen jobban érezni magad – mert az öngondoskodás valójában erről szól.

  • Headspace

    A Headspace több száz mindfulness technikán vezeti végig a kezdő meditálókat – vagyis azokat, akik még csak ismerkednek a meditációs gyakorlatokkal. A legjobb az egészben az, hogy nem kell aggódnod amiatt, hogy nincs elég időd kikapcsolni – a két-három perces meditációk akár egy stresszes munkanap kellős közepén is elvégezhetők, hogy aztán újult erővel, összpontosítva állhass neki ismét a melónak.

  • Calm

    A Calm app segít ellazulni olyan stresszes szituációkban, mint például a hírek fogyasztásából eredő szorongás vagy a közelgő állásinterjúra való felkészülés. Napi meditációt és elalvásidőzítőt biztosít nyugtató zenével, amíg el nem alszol, továbbá mesterkurzusokat kínál többek között arról, hogy hogyan táplálhatod kreativitásodat.

  • Colorfy

    A kifestőkönyvek még mindig nagyon népszerűek, de tudtad, hogy a coloring bookok immár a digitális térben is elérhetők? Ahelyett, hogy folyamatosan a Netflixet függöd, kapj rá a Colorfy alkalmazásra! Színezni rendkívül pihentető és stresszoldó hatású – ilyenkor az egyetlen dolog, ami miatt aggódnod kell, hogy nehogy kimenj a vonalból. Ha elkészültél, lementheted és kinyomtathatod alkotásodat, amit akár a szobád falára is kitehetsz – tiszta haszon, nem igaz?

  • Shleep

    Az alvás az öngondoskodás egyik legfontosabb szelete. Ha nincs belőle elegendő, vagy kellő minőségű, akkor bármit is teszünk mellette az egészségünk érdekében, előbb vagy utóbb minden borulni fog. A Shleep app naprakész tippeket és különböző feladatokat nyújt számodra annak érdekében, hogy idővel egy élhetőbb alvási ritmust alakíts ki, és még az alvással kapcsolatos szokásaid is kielemzi.

  • PictureThis

    Egy rossz nap/hét után nincs is jobb, mint kimenni a természetbe és átadni magunkat a Föld tiszta erejének. Mielőtt azonban elmerülsz a tavasz frissességében, mindenképpen töltsd le a PictureThis növényazonosító alkalmazást, amivel felfedezheted a körülötted lévő virágokat és növényeket, hogy aztán egy csokor boldogsággal térhess haza. A digitális botanikai enciklopédia közel 30 millió virágot, fát, pozsgás növényt, kaktuszt, gombát, gyógynövényt, cserjét és fűfélét listáz, így biztos, hogy megtalálod benne azt, amit keresel.

Ha a továbbiakban sem szeretnél lemaradni az enteriőr tippekről és egyéb újdonságokról, akkor csatlakozz a Fourelle Co. közösséghez! Iratkozz fel a hírlevélre, amit heti egyszer küldünk!