Fülelj rá! #1 – Podcastek nőktől nőknek

Kövesd a Fourelle Co.-t az Instagramon is!

A podcastek óriási népszerűségre tettek szert az utóbbi években. Inspirációt adnak a mindennapokban, feltöltenek, nevettetnek, elgondolkodtatnak. Mi is imádjuk ezt a sokszínű formátumot, és különösen közel állnak hozzánk a nőktől, nőknek készült podcastek. Íme, a kedvenceink!

  • MiaFemme

    Girltalk tabuk nélkül – társadalmilag vitatott, kényesnek minősülő témákat beszélnek ki a MiaFemme hostjai, vagyis Wilson Luca és Antonia Vai vendégeikkel. Szex, testpozitivitás, nyitott vagy monogám kapcsolatok, szőrtelenítés, LMBTQ-kérdések, ökofeminizmus – többek között ilyen topikok várnak a MiaFemme-csatornán.

  • We can do hard things

    A podcast nevét Glennon Doyle 2020-as, Untamed című bestseller-memoárjának mondata ihlette. A szerző feleségével, Abby Wambach-al és nővérével, Amanda Doyle-lal, az élet szinte minden felmerülő „nehéz dolgát” – a szakításoktól a függőségen át az abortuszig – őszintén, nyitottan és reménnyel telve kezeli podcast-sorozatában. Női összekacsintás a javából.

  • The Broad Experience

    Ashley Milne-Tyte brit-amerikai újságíró díjnyertes podcastjében az üvegplafont és a karrierépítő női attitűdöket vizsgálja. Biztosíthatunk, ez nem egy újabb unalmas karriertanácsadó podcast. Az epizódok elgondolkodtatóak és inspirálóak.

  • Unf*ck Your Brain

    Ez a csatorna leginkább azoknak szól, akik szorongással, önbizalomhiánnyal és imposztor szindrómával küzdenek. Vagyis különösen azoknak a nőknek, akik szakmailag sokra vitték, azonban néha egy kritikus belső hang azt súgja a nekik, hogy képzetlenek és/vagy nem érdemlik meg azt, amijük van. Itt az ideje, hogy megszabaduljunk a patriarchális narratíváktól és a „nem vagyok elég jó”-tézisektől!

  • The Highest Self

    A szerző és coach, Sahara Rose arra vállalkozik podcastjében, hogy behatoljon hallgatói lelkének mélyrétegeibe. Mindehhez spirituális tanítókat, gondolatvezetőket és egészségügyi coach-okat hív segítségül. Az epizódok célja, hogy azokat hallgatva úgy érezd, épp a legjobb barátnőddel beszélgetsz, ami elősegíti, hogy a legőszintébb éned bontakozhasson ki.

  • Birthday Skin

    Egy podcast kizárólag a bőrápolásról? Miért ne? A Birthday Skin Amy Wall és Charlie Perry csatornája, akik mítoszok nyomába erednek, továbbá szakértőkkel folytatott eszmecseréken át vezetnek be a bőr rejtelmeibe. A csatorna Instagram-fiókját is érdemes böngészni tippekért, trükkökért és szépségápolási termékekkel kapcsolatos ajánlásokért.

Ha a továbbiakban sem szeretnél lemaradni az enteriőr tippekről és egyéb újdonságokról, akkor csatlakozz a Fourelle Co. közösséghez! Iratkozz fel a hírlevélre, amit heti egyszer küldünk!