“Állj meg egy pillanatra, és gondold végig az életed! A szervezeted tűrőképessége véges.”- interjú Vargha Zsolttal, a Neuropress egyik alapítójával

Kövesd a Fourelle Co.-t az Instagramon is!

Már több hónapja járok Neuropress kezelésre prevenciós célzattal, mivel kellő odafigyeléssel még azoknak a betegségeknek a kialakulása is késleltethető, amelyekre egyébként genetikai hajlamunk van. Ha belegondolunk, sokkal kevesebb idő-és pénzráfordítással járhat a megelőzés, mint a már kialakult betegség kezelése, ráadásul a kezelésekkel járó általános jobb közérzet is óriási érték. Szeretnék minél több mindenkit arra ösztönözni, hogy egy kicsit jobban odafigyeljen magára, még akkor is, ha eddig a betegségek elkerülték. Éppen ezért készítettem egy interjút Vargha Zsolttal, a Neuropress egyik alapítójával. Olvass tovább a teljes cikkért, amiből többek között megtudhatod, hogyan zajlik egy ilyen kezelés, hogyan hat és kiknek ajánlott.

  • Mi az a Neuropress terápia?

    A NeuroPress egy olyan speciális ideginger terápia, ami főként a betegségek kiváltó okaira, és azok megszüntetésére összpontosít, nem csupán tüneti kezelést nyújt. A holisztikus szemléletű gyógymódunk tehát nem közvetlenül a konkrét betegséget gyógyítja helyileg, hanem a szervi funkciók optimalizálásával “rábírja” a szervezetet a fokozott önkorrekcióra.

  • Hogyan hat egy ilyen kezelés?

    Az eljárás fájdalomingeren alapul. Mellékhatások és ártófaktorok nélkül fejti ki hatását, lényege a szervezet öngyógyító folyamatainak aktiválása. A kezelések minden esetben az állapotfelmérésen felállított, egyénre szabott kezelési terv szerint történnek. A kezelés a talpon és a lábfejen lévő idegleképződési pontok manuális, ismétlődő, meghatározott módon történő ingerlésével történik. A kezelések során tapasztalt fájdalomérzet, az érzékenység folyamatosan csökken, illetve teljesen megszűnik a szervezet fölerősödésével párhuzamosan.

  • Milyen panaszok, betegségek kezelésére alkalmas ez a módszer?

    Manapság alig-alig mondhatja bárki azt magáról, hogy teljesen egészséges. Szinte minden embert elérnek a modern kor szülte civilizációs betegségek. Bár szervezetünk alkalmazkodóképessége csodálatos, a minket érő rengeteg negatív behatás (munkahelyi és magánéleti stressz, érzelmeink elfojtása, a folyamatos megfelelési kényszer, az állandó rohanás) előbb-utóbb testi tünetek, betegségek formájában is kiütközik. A fáradékonyság, a rossz közérzet, a krónikus felső légúti panaszok, az emésztési rendellenességek, a szokatlan ízületi fájdalmak mind-mind komoly jelzésértékkel bírnak. Állj meg egy pillanatra, és gondold végig az életed! A szervezeted tűrőképessége véges. Viszont ahhoz, hogy változtatni tudjunk, hogy a testi-lelki egyensúlyunk helyrebillenhessen, meg is kell ismernünk, és értenünk a bennünk zajló folyamatokat, hiszen a célunk a tartós regenerálódás, nem csupán egy eseti gyógyulás.

  • Kiknek ajánlott a Neuropress kezelés, vannak kizáró okok?

    A Neuropress terápia azok számára javasolt, akik szeretnék természetes úton mellékhatások nélkül visszakapni egészségüket. Előfordulhatnak kizáró okok, de erre az állapotfelméréskor fény derül.

  • Hány alkalom szükséges ahhoz, hogy a páciens változásokat észleljen?

    Nem szoktuk számszerűsíteni a kezeléseket, hiszen nincs két egyforma szervezet. Egyénenként változik, hogy kinek milyen ütemben reagál a szervezete. Változást már az első 3-5 kezelés után érezhet a páciens.

  • Mennyi időt ölel fel a teljes terápia?

    Egy kezelés ötven percig tart, az időtartam, hogy kinek hány kezelésre van szüksége sok mindentől függ. Fontos szempont, hogy mennyire előrehaladott egy betegség, vagy mennyire tudja a páciens betartani az állapotfelmérés során elhangzott életmód, életvezetési tanácsokat, illetve tud-e rendszeresen járni a kezelésekre.

A Neuropress 5 városban van jelen 6 rendelővel, az állapotfelmérésre pedig online van lehetőség bejelentkezni.