Tavaszi Frissesség és Praktikum

Kövesd a Fourelle Co-t Instagramon és TikTokon is!

Az új évszak üdítő lehetőségeket kínál a ruhatárunk frissítésére és kreatív összeállítások kipróbálására. Ebben a bejegyzésben egy olyan tavaszi szettet mutatok be, ami nemcsak divatos, hanem rendkívül praktikus is.

A farmering mindig a ruhatárunk alapdarabja, és idén sem maradhat ki a repertoárból. Az általam választott darab Massimo Dutti, melynek letisztult vonalai és kiváló minősége kivételesen jól illeszkedik minden stílushoz. A farmer egy univerzális alapdarab, melyhez könnyedén párosíthatunk bármilyen felsőt vagy nadrágot

A nadrág tekintetében a kényelem és a stílus tökéletes egyensúlyát kerestem. Egy bájos barna kockás Max Mara nadrág, melynek bő szárai levegős és elegáns megjelenést kölcsönöznek. A kockás minta idén hatalmas visszatérést mutat, és könnyedén feldobja a szettet. Ahhoz, hogy a megjelenés még magabiztosabb legyen, hozzáadtam egy magassarkú szandált is, melynek tervezője Amina Muaddi. A fekete színű, kifinomult darab nemcsak elegáns, hanem kényelmes is, így az egész napos viselet sem jelent problémát.