Stílusikonok I. - Anine Bing

Kövesd a Fourelle Co.-t az Instagramon is!

Új cikksorozatot indítunk, amelyben korunk stílusikonjait mutatjuk be, akik nap mint nap inspirálnak minket, és akiktől sokat tanulhatunk. Az első rész szereplője Anine Bing, aki 2012-ben indította saját márkáját, ami a skandináv minimalizmust vegyíti az amerikai életérzéssel. Céljuk, hogy olyan esszenciális gardrób alapdarabokat kínáljanak, amik kifogástalan minőségűek, és tökéletesen megállják a helyüket egy modern, céltudatos nő gardróbjában.

Anine Bing rámutat arra, hogy egy sokoldalú, ikonikus gardróbot csupán minőségi alapdarabokból is fel lehet építeni. Ez megkönnyíti a szettek összeállítását, hiszen szinte bármely darab párosítható a ruhatár többi elemével. Hosszú életű, finoman trendérzékeny, de örök darabok - kell ennél több?

Hogy izgalmasabbá tegye a minimalista szetteket, a hagyományos amerikai western stílus egy-egy elemét csempészi az összképbe. Ez lehet egy vagány cowboy csizma, egy kopottnak tűnő printelt póló, de akár egy csatos bőr öv is. A laza, már-már hanyag western részletek szépen oldják a minimalizmus komolyságát.

Apropó minimalizmus: az irányzat hosszú évek óta újból virágzik, és elsőre könnyűnek tűnik a mesterévé válni, ám inkább az unalmas szettekbe könnyű belecsúszni. Mivel tudsz egy letisztult szettet könnyedén feldobni? A különböző textúrák kombinálásával, érdekes vagy akár statement kiegészítőkkel, de a legegyszerűbb, ha az adott darab már önmagában hordoz valamilyen szerény, de üdítő részletet: ilyen például egy felsliccelt nadrágszár.

A minőség elengedhetetlen. Inkább legyen tíz magasabb árú, de hibátlan darabod, amiket tényleg élmény viselni, mint negyven silány színvonalú. Ha a farmered nem csak egy farmer, hanem A farmer, akkor egy szimpla fehér pólóval, egy bokacsizmával és némi ékszerrel már el is érted az effortless hatást.

Ha a továbbiakban sem szeretnél lemaradni a beauty tippekről és egyéb újdonságokról, akkor csatlakozz a Fourelle Co. közösséghez! Iratkozz fel a hírlevélre, amit heti egyszer küldünk!

Szerző: Kosik Dominika