SS21 napszemüveg trendek

Kövesd a Fourelle Co.-t az Instagramon is!

A napszemüveg a leglényegesebb nyári kiegészítő; nem csak stílusos, de elengedhetetlen is, hiszen megvéd a káros sugarak ellen, amik évről évre erősödnek. Mindig találni merészebbnél merészebb darabokat – különösen aDolce&Gabbanadivatház erős ezen a vonalon -, de ha nem vagy astatementkiegészítők rajongója, akkor célszerű beszerezned egy jó minőségű alapdarabot, amely tökéletesen illik az arcformádhoz és az ízlésedhez egyaránt, így hosszú éveken át a kedvenced lehet. Íme aFourelleCo. válogatása, méghozzá az idei trendek alapján!

  • Pilóta napszemüveg

    A pilóta napszemüvegek igazi ikonikus darabok, pontosan 1930 óta léteznek; a Ray Ban márkanév alatt készült el az első ilyen kiegészítő, hogy a sztratoszférában is megvédje a pilótákat a napfény erejétől. Sikere azóta is töretlen, de az SS21 kifutókon most jelentősen több ilyen modellt láthattunk, mint általában. 

     

    Valentino Aviator napszemüveg – szerezd be itt: NET-A-PORTER 

  • Macskaszem napszemüveg

    A macskaszem formájú modell az 50-es évek óta hódít, de Audrey Hepburn ikonikus darabja óta vált csak igazán meghatározó trenddé. A Valentino és a Stella McCartney divatház tavaszi-nyári kifutóján most különösen sok modell viselt efféle napszemüvegeket. A jelenlegi kínálatra jellemző a retro vonal valamilyen kortárs csavarral. 

     

    Jacques Marie Mage napszemüveg – szerezd be itt: NET-A-PORTER 

  • Oversized napszemüveg

    Az oversized napszemüvegek a 60-as években lettek igazán népszerűek, amikor a hölgyek Jacqueline Kennedy ikonikus darabjai után elkezdtek ilyet viselni. Azóta a Gucci divatház vált híressé a túlméretezett darabjairól, amik gyakran még színeikben is figyelemfelkeltőek. Ezek a napszemüvegek nem csak divatosak, de az UV védelmet tekintve is a legelőnyösebbek. 

     

    Loewe napszemüveg – szerezd be itt: NET-A-PORTER 

  • 70’s comeback

    A 70-es éveket idéző, D-alakú lencsékkel ellátott napszemüvegek most újra fénykorukat élik. Ez a nem mindennapi forma az ovális és a kerek arcformához a legoptimálisabb. A Fendi SS21 napszemüveg kollekciójából most bőségesen válogathatsz, ha ilyen modellt keresel. 

     

    Le Specs napszemüveg – szerezd be itt: NET-A-PORTER 

  • Futurisztikus napszemüveg

    Ha valami igazán különleges és vagány kiegészítőre vágysz, akkor a futurisztikus darabokat imádni fogod! Jellemző rájuk a határozott vonalvezetés és az óriási méret, mindezt sportosabb stílusban. Ha ilyen napszemüveget keresel, akkor nézz körül a Bottega Venetea kínálatában, ahol most igazán virágzik ez a trend. 

     

    Loewe napszemüveg – szerezd be itt: NET-A-PORTER 

  • Remélem sikerült ihletet merítened a cikkből és te is megtalálod a számodra ideális napszemüveget!