SS21 Fürdőruha trendek

Kövesd a Fourelle Co.-t az Instagramon is!

 • Végre beköszöntött az igazi nyár, így már lehetőségünk nyílik vízpartra látogatni, hogy kellemesebben teljenek az igazán forró napok. Ennek apropóján szerettem volna készíteni nektek egy összefoglalót az idei szezon legmenőbb fürdőruha trendjeiről. Ha kíváncsi vagy, hogy milyen vízparti viselet hódít idén, akkor olvass tovább!

 • Sportos

  A sportos fürdőruhák sosem mennek ki a divatból, idén nyáron pedig különösen sok ilyen stílusú darabbal találkozhatunk. Az egyszerűségüknek köszönhetően könnyű kiegészítőket választani egy ilyen letisztult, mégis vagány darabhoz, mint például ez a Fendi fürdőruha.

   

  Szerezd be itt: Fendi

 • Fodrok

  A fodrok nem csak romantikusan bájosak, de optikailag csalhatunk is velük. Ahol a fodrok megtalálhatóak a fürdőruhán, az a területet fog nagyobbnak látszani, így például, ha a keskeny csípőd optikailag erősítenéd, akkor érdemes fodros alsórészt választani.

   

  Szerezd be itt: Oysho

 • Back to basics

  Az örök alapdarab! Egy jó minőségű, klasszikus háromszög felsőrészű bikini hosszú éveken keresztül jó társad lehet. Ha ritkábban adódik alkalmad fürdőruhába bújni, a minősége pedig valóban prémium, akkor akár egy életen keresztül is elkísér majd.

   

  Szerezd be itt: Gucci

 • Retro minták

  A retro mintájú fürdőruhák újra fénykorukat élik, úgyhogy ha idén valami merészebbre vágynál, akkor ez lesz a te választásod! Egy ilyen darabbal lehetetlen a tömegbe olvadni, de ügyelj rá, hogy a kiegészítőid egyszerűek maradjanak, mert könnyen giccses összkép születhet!

   

  Szerezd be itt: Missoni

 • Retro fazonok

  A retro stílus nem csak mintákban, de fazonokban is visszaköszön, a magas derekú alsórész most különösen nagy trendnek számít. Nem csak sikkes, de optikailag még a homokóra alakhoz is hozzásegít, ám ez a sziluett inkább csípőben erősebb hölgyeknek előnyös.

   

  Szerezd be itt: Missoni

Személyes kedvencem a basic és a sportos fürdőruha trend, de cikkem remélem téged is inspirált és te is megtalálod a számodra tökéletes darabot!