Reserved Color Treats – 3 outfit variáció

Kövesd a Fourelle Co.-t az Instagramon is!

  • A Reserved Color Treats kollekciója már a tavasz felé kacsintgat, hiszen ahogy a neve is sejteti: most a szivárvány minden színét hazaviheted, egy kis frissességet adva a gardróbodnak. Ettől függetlenül a ruhadarabok a téli időszakba is tökéletesen beleolvadnak. Hogy miért? A kollekcióban kabátot, dzsekit, pulóvereket és könnyen rétegezhető darabokat is találsz, az anyagok tekintetében pedig a gyapjúkeverék, a finom biopamut és a minőségi műbőr van terítéken. A mai cikkben három szettet mutatok meg nektek, amiket a Color Treats palettájáról állítottam össze.

  • Tetőtől talpig kékben

    Ha eddig ódzkodtál a monokróm szettektől, akkor most itt az idő, hogy kipróbáld! Tetőtől talpig egy színbe öltözni épp annyira egyszerű, mint felkapni egy ruhát, csak arra kell ügyelned, hogy az árnyalatok tökéletesen egyezzenek. Elsőre talán szokatlannak érzed majd, de egy-két alkalom után esélyes, hogy megszokod, és hidd el, imádni fogod magadon!

    -

    Műbőr ingdzseki

    Egyenes szárú nadrág

  • A kis rózsaszín ruha

    Ez a rózsaszín farmerruha egy tökéletes tavaszi darab lesz, mert a hosszú ujja és a farmer anyaga a hűvösebb reggeli órákban is megvéd majd. Derék résznél megkötős, így szépen formálja az alakot, és plusz pont, amiért női ruha lévén nem hagyták le róla az oldalzsebeket. Egy fehér sneaker-rel és egy laza dzsekivel fogom viselni, amint beköszönt a tavasz.

    Farmerruha

  • Statement pulóver

    A mintás pulóver a legperzselőbb nyári naplementéket idézi, de gyapjúkeverékből készült, aminek köszönhetően biztosan melegen tart majd. Térd alá érő farmerszoknyával párosítottam, így abszolút hideg kompatibilis outfit, amire már csak egy kabátot és egy hosszú szárú világos csizmát kell felkapnom, és már indulhatok is. A mintája és a színpalettája ellehetetleníti a tömegbe olvadást, biztos lehetsz benne, hogy csupán a kedvenc farmereddel viselve is stílusos szetted lesz.

    Gyapjúkeverék pulóver

    Farmerszoknya

Ha továbbra sem szeretnél lemaradni az enteriőr, beauty, lifestyle és divattippekről, akkor csatlakozz a Fourelle Co. közösséghez! Iratkozz fel a hírlevélre, amit heti egyszer küldünk!