Pasztell Zöld Elegancia

Kövesd a Fourelle Co-t Instagramon és TikTokon is!

A tavasz eljövetelével újra felbukkan a természet frissessége és ragyogása, ami inspirációul szolgál öltözködésünk számára is. Ma egy olyan tavaszi outfitet szeretnék megosztani veletek, amelyben a pasztell árnyalatok és a könnyed, de mégis elegáns darabok dominálnak.

Ebben az outfitben egy gyönyörű pasztell zöld selyemszoknyát viseltem, melyet a Nanushkában sikerült beszerezni. Az álomszerű anyag és az elegáns szabás tökéletesen kiegészíti a tavaszi hangulatot, és igazi kényelmet és stílust kölcsönöz viselőjének.

A szoknyához párosítottam egy könnyed, len anyagú mellényt a Massimo Duttitól, mely a lazább, bohém stílus hírnöke. A len anyag és az enyhén bővülő szabás ideális választás a tavaszi időjárásra, hiszen lélegző és kényelmes viselet.

A kiegészítők tekintetében a cél az egyszerűség és az elegancia volt. Egy Louis Vuitton napszemüveg adja meg az outfitnek azonnali stílusfrissességet és védelmet nyújt a tavaszi napsugarak ellen. Mellette pedig egy ikonikus Chanel Wallet On Chain (WOC) válltáska teszi teljessé az összképet, mely egyben praktikus és luxus megoldást kínál mindennapi használatra.

Összességében, ez az outfit egy tökéletes példa arra, hogyan lehet elegánsan és könnyedén megjeleníteni a tavaszi stílust.