Mit viselj szilveszter este?

Kövesd a Fourelle Co.-t az Instagramon is!

  • Már csak pár nap maradt a szilveszteri buliig, és te még mindig szemöldökráncolva állsz a gardróbod előtt? Valószínűleg nem vagy egyedül; az év utolsó nagy paritját hajlamosak vagyunk felértékelni, így az outfitet is túlgondolni, végül pedig teljesen elveszni a gondolatainkban és ruhatárunkban. Éppen ezért, ezúttal outfit ötletekkel készültem: görgess tovább, hátha éppen itt találod meg az ihletet a szilveszteri szettedhez!

  • Flitterek? Milyen eredeti, ugye? Komolyra fordítva a szót: mégis mikor máskor viselnél flitteres ruhadarabokat és kiegészítőket, ha nem az ünnepekkor? A szilveszteri buli tökéletes alkalom arra, hogy kiéld a legvadabb fashion álmaid, és végre felvedd azt az extrém szettet, ami semmikor máskor nem lenne releváns.

  • Ha mégis valami visszafogottabbra vágysz, de azért nem szeretnéd teljesen mellőzni a szilveszteri vibe-ot, akkor indulj ki ebből az outfitből: tetőtől talpig fekete look, ami finom eleganciát sugall, a flitteres miniszoknya mégis felkavarja az állóvizet. Egy ilyen darabbal mindig óvatosan kell bánni, de a monokróm look és a pulcsival való párosítás vonzóvá teszi az összképet a túlzó és tolakodó hatás helyett.

  • Eddig sosem merted felvenni a legmélyebben dekoltált darabodat? Nos, a szilveszteri buli egy ideális alkalom erre! Egyetlen dologra kell csak ügyelned: minden más legyen rajtad szolid és kifinomult. A kedvenc Prada ruhám csak egy fülbevalóval kombináltam, tarkónál megkötött konttyal és alig észrevehető, nude sminkkel.

  • Extra tipp: ha minit viselsz, válassz nude magassarkút! Egyszerűen nincs ennél jobb tanács, ha optikailag nyújtani szeretnéd a lábaid.

Ha továbbra sem szeretnél lemaradni a tippekről és újdonságokról, akkor iratkozz fel a hírlevélre, amit heti egyszer küldünk!