Hogyan rétegezz télen úgy, mint egy profi?

Kövesd a Fourelle Co.-t az Instagramon is!

Nulla fok alatt gyakran nehéz feladatnak tűnhet szinkronba hozni a sikkes megjelenést a funkcionalitással, de nem lehetetlen. A legmegpróbáltatóbb hónapok még előttünk állnak, így számos hideg kompatibilis szettet kell még összeállítanunk a szezonban, ezért a legújabb Fourelle cikkben most a téli rétegezéshez olvashattok tippeket.

 • A MUST-HAVE BODY

  Egy kényelmes body az a ruhadarab, amire minden nőnek szüksége van a téli időszakban. Bármely szett alá fel tudod venni, nagyszerű alapot biztosít, és különösen óvja a női szerveket, amikre a hideg időben extrán ügyelni kell. Én biztosra szoktam menni, és először egy pántos, majd egy hosszú ujjú body-t veszek fel.

  Fekete garbós body – Szerezd be itt: Everlane

 • TÉLI HARISNYA

  Harisnyát nem csak a téli szoknyás szettekhez, de nadrág alá is bármikor húzhatsz. Manapság már olyan széles a választék harisnyák terén, hogy szinte kiigazodni is nehéz, de ha igazán meleg darabot szeretnél, akkor keresd a termo és a kasmír-vagy gyapjúkeverék harisnyákat. Ebből is bátran viselj kettőt, hogy biztosan ne fázz!

  Termo harisnya – Szerezd be itt: Calzedonia

 • BICIKLIS STÍLUS

  Ha kerékpárra nem is pattansz, egy ruhadarabot elleshetsz a bringásoktól, még pedig a biciklis nadrágot. Ugyanúgy, ahogy a harisnyát, ezt is bármi alá felveheted egy extra rétegnek, a rövid fazonúakat szoknya alatt rejtve is viselheted. A Skandináv országokban sokan közlekednek biciklivel még a barátságtalan idő ellenére is, ezért náluk ez már egy jól bevált szokás, szinte minden nő ruhatárában találni egy ilyen darabot.

  Szürke biciklis leggings – Szerezd be itt: Oysho

 • BURKOLÓZZ POKRÓCBA!

  Biztosan neked is eszedbe jutott már egy téli kuckózós este alkalmával, hogy milyen jó lenne az utcára is magaddal vinni a pokrócod. Miért ne tennéd meg? Az oversized sálak stílusosak és vagányak, és némelyik olyan túlméretezett, hogy már-már egy kisebb takaróra hajaz. Burkolózz egy ilyen kiegészítőbe, és ne fázz többé még a leghűvösebb napon se!

  Oversized kasmír sál – Szerezd be itt: Burberry

 • RÉTEGEZZ STÍLUSOSAN!

  A body remek alapot biztosít, de ne elégedj meg ennyivel! Bátran engedd szabadjára a fantáziád, és kombinálj olyan darabokat, amik elsőre szokatlannak tűnnek! Viselj két inget vagy blézert egyidőben, húzz garbóra egy V kivágású gyapjú pulóvert, de akár még két kabátot is felvehetsz egymásra, egy vékonyabbat alulra, egy nagyobb sziluettűt pedig rá.

  Gyapjú overshirt kabátka – Szerezd be itt: Arket

 • Ha továbbra sem szeretnél lemaradni az enteriőr, beauty, lifestyle és divattippekről, akkor csatlakozz a Fourelle Co. közösséghez! Iratkozz fel a hírlevélre, amit heti egyszer küldünk!