Hogyan öltözz otthon is stílusosan, de kényelmesen?

Kövesd a Fourelle Co.-t az Instagramon is!

A négy fal között hajlamosak vagyunk elhanyagolni a külsőnk, pedig már minimális erőfeszítéssel is sokat tehetünk azért, hogy otthon is stílusosan, de kényelmesen töltsük az időt. Miért van erre szükség? Először is, érdemes megtisztelned magad és a veled együtt élőket egy igényes megjelenéssel, de ami még fontosabb: ha picivel több figyelmet fordítasz a loungewear szettjeidre, az pozitív hatással lesz a kedvedre és motiváltságodra. Nem hiszed? Olvasd át a tippjeinket, szemezgess a válogatott darabokból, és tégy egy próbát!

  • Fourelle Sport bézs szett

    Ha a minimalista, sportos szettek szerelmese vagy, akkor már mutatjuk is a legújabb kedvenced: Fourelle Sport bézs pamut hoodie és az unisex pamut sort párja. Ez a look akkor sem hagy majd cserben, ha váratlanul el kell ugranod valahova, hiszen egy vagány sneakerrel, esetleg még egy baseball sapkával kiegészítve utcára is stílusos viselet.

    Megnézem 
  • ANINE BING Sport kék pulóver

    A Fourelle Co. csapata egyértelműen a natúr színpalettát részesíti előnyben, de egy-két ragyogó színfoltot mi is szívesen fogadunk; ezzel a kobaltkék Anine Bing pulcsival egyszerűen nem bírunk betelni!

    Megnézem 
  • Fourelle Sport fekete oversize póló

    Alapdarabok mindenek felett! Szerezz be egy minőségi, lezser szabású, oversized pólót fekete vagy fehér színben, és máris kész van az igényes homewear look fele. Ha a letisztult darabod igazán jól néz ki, akkor nem lesz szükség csodákra a nadrág terén.

    Megnézem 
  • BEBI Loungewear bézs kimonó

    Main character vibes! Ha a kifinomult stílusod otthon is megtartanád, akkor a kimonóval nem lőhetsz mellé. A finom esése, légies jellege eleganciát sugall, mégis olyan kényelmes, hogy le sem akarod majd venni.

    Megnézem 
  • PUMA pamut leggings

    Ne gondold túl a dolgokat; ha számodra az a legkényelmesebb viselet, amiben sportolsz, akkor már meg is találtad az ideális loungewear szetted! Érdemes lehet annyiban szétválasztanod a kettőt, hogy beruházol egy home és egy gym sportszettre, így mégsem keveredik össze a kanapén fetrengés a testmozgással.

    Megnézem 

Nem találtad meg a hozzád illő darabot? Nézd meg a teljes Fourelle Sport kollekciót, amelynek a legtöbb darabja ideális otthonra is!

Ha a továbbiakban sem szeretnél lemaradni a tippekről és újdonságokról, akkor csatlakozz a Fourelle Co. közösséghez! Iratkozz fel a hírlevélre, amit heti egyszer küldünk!