Gyűrűhalmozás – Hogyan csináld stílusosan?

Kövesd a Fourelle Co.-t az Instagramon is!

  • A gyűrűhalmozás már hosszú évek óta töretlen és izgalmas trendnek számít, ám a legtöbben bizonytalanok, ha több különböző ékszer együttes viselésére kerül a sor, ezért a legújabb Fourelle cikkben erről olvashattok tippeket. Személy szerint nem szeretek túl sok ékszert hordani, mindössze pár kedvencem van, de még az a kevés is mindig sokat finomít az adott outfit összképén; az egész teljessé válik. Ékszerekkel bármely szett könnyedén feldobható, és még személyesebbé, egyedibbé tehető. A figyelmet is könnyedén irányíthatjuk a segítségükkel, kiemelhetjük például a nyakat, a csuklót vagy az arc íveit. A tippekért olvass tovább!

  • Ezüst, arany vagy rose gold?

    Ha gyűrűhalmozásra kerül a sor, akkor teljesen mindegy, hogy ezüstöt, aranyat vagy rose gold-ot viselsz, esetleg ezeket vegyítve. Különböző gyűrűk együttes viselésénél a legfontosabb szabály, hogy stílusban illjenek egymáshoz, legyenek azok bármilyen színűek. Ha erre az egy dologra ügyelsz, akkor nem igazán lőhetsz mellé.

    -

    Étincelle de Cartier Wedding Band gyűrű – Megnézem!

    Cartier Maillon Panthere Wedding Band gyűrű Megnézem!

    Cartier Love Wedding Band gyűrű – Megnézem!

  • Vékony vagy vastag stílusú?

    A válasz itt is hasonló az előző ponthoz: tulajdonképpen nem számít, amíg az egyes darabok stílusa harmonizál. Ha még bizonytalan vagy, akkor eleinte válassz kizárólag apróbb, vékonyabb vagy csak hangsúlyosabb, vastagabb darabokat, mivel a különböző méretű darabok ízléses viselése valamivel több gyakorlatot igényel.

    Tiffany T 18k Gold gyűrű – Megnézem!

    Tiffany T True Narrow gyűrű – Megnézem!

    Tiffany 1834 gyűrű – Megnézem!

  • Hány darab gyűrűt viselj egy kézfejen?

    Szinte bármennyit hordhatsz egyszerre, de amíg nincs kellő gyakorlatod és ihleted hozzá, addig kezdj csak egy pár darabbal! Viselj a gyűrűs-és a mutatóujjadon egy-egy gyűrűt, hogy megszokd a látványt és az érzést! A továbbiakban próbálkozhatsz többel, de akár maradhatsz ezen a letisztult vonalon is.

    Pomellato Chain ezüst gyűrű – Megnézem!

    Pomellato ezüst gyűrű – Megnézem!

  • Hogyan stylingold?

    Képzelj el a kézfejeden egy szabályos háromszöget, amelynek egyik éle a csuklódon halad! Ha ezt a geometriai formát követed a gyűrűk halmozásánál, akkor biztosan stílusos lesz a végeredmény! Bátran húzz gyűrűt akár a kis-és hüvelykujjadra is!
    Ha egy ujjon több gyűrűt is viselnél, akkor mindig a legmarkánsabbal kezdj, majd utána jöhetnek a kisebbek, akár az ujjpercen viselve is. Ha mind az öt ujjadra ékszer kerül, akkor is törekedj az esztétikus túlzás megtartására, ne zsúfold giccsesre!

    Bottega Veneta gyűrű szett – Megnézem!

    Remélem hasznosnak találtad a tippjeim, és a jövőben már bátran viseled több gyűrűd is egyszerre! Ha továbbra sem szeretnél lemaradni a divattippekről, akkor iratkozz fel a Fourelle Co. hírlevélre!