Blézer kisokos

Kövesd a Fourelle Co.-t az Instagramon is!

A blézer egy örök alapdarab, amire mindenkinek szüksége van, nemtől, kortól és stílustól függetlenül. Bármely szettet azonnal a következő szintre emel, legyen az akár sportos vagy elegáns, még egy egyszerű farmer-póló kombóból is stílusos outfitet varázsol.

Mivel egy igazi klasszikus darabról van szó, a mai cikkben összegyűjtöttem az aktuális trendek legnépszerűbb fazonjait. A szűkített blézer már a múlté, hosszú évek óta az oversized sziluettek hódítanak, de ezek világa is egy igazi útvesztő, annyiféle szabás közül lehet válogatni. Olvass tovább a Fourelle Co. blézer kisokosért!

  • MEGKÖTŐS

    Ha nem vagy az oversized fazonok rajongója, akkor a megkötős darabok lesznek a kedvenceid. A túlméretezett sziluettet deréknál igazíthatod, ezzel hangsúlyozva azt, homokóra alakot kreálva.

    Szerezd be itt: Bazilika

  • ÁTLAPOLÓS

    Az átlapolós blézerek talán a legelegánsabbak mind közül. Végtelenül egyszerűek, különlegességüket épp ez az apró csavar adja.

    Szerezd be itt: The Frankie Shop

  • CROPPED

    A cropped blézer újkeletű trend, ha egy ilyen darabot választasz, akkor számolj vele, hogy valószínűleg nem lesz hosszú életű a hype körülötte. Persze ettől függetlenül életed végéig hordhatod, de ha számodra fontos az aktualitás, akkor ezt tartsd szem előtt!

    Szerezd be itt: The Frankie Shop

  • BASIC

    Egy hagyományos, enyhén oversized blézer mindig jó vétel. Sosem fog kimenni a divatból, ezért ne hezitálj minőségi darabot választani, ami akár generációkon keresztül viselhető lesz.

    Szerezd be itt: Bazilika

  • GYAPJÚ

    Gyapjú blézer? Elsőre furán hangozhat, de erre egész egyszerűen úgy kell tekinteni, mint egy átmeneti kabátra. Nagyon izgalmas darab, viselj alatta egy másik blézert az igazán ütős összhatásért!

    Szerezd be itt: The Frankie Shop

  • VÁLLTÖMÉS

    A 70-es évek hangsúlyos válltömései újból visszatértek! Nagyon megosztó trend, sokan ki nem állhatják, de végtelenül vagány megjelenést nyújt, különösen egy formális, feminin szettnél.

    Szerezd be itt: The Frankie Shop

  • BŐR

    A bőr blézerek szintén a 70-es évekből támadtak fel – na meg a Mátrixból -, és nehéz ellenállni nekik. A bőr anyag minden szettet lazább irányba terel, a blézer fazon mégis ellensúlyozza ezt, és kifinomult vonalon tartja.

    Szerezd be itt: The Frankie Shop

Ha a továbbiakban sem szeretnél lemaradni a beauty tippekről és egyéb újdonságokról, akkor csatlakozz a Fourelle Co. közösséghez! Iratkozz fel a hírlevélre, amit heti egyszer küldünk!